Hogyan lehet (? ) olyan lányokkal ismerkedni, akik nem a külsőre hajtanak?
Ha van még itt értelmes ember a trolltengerben, akinek van jó ötlete erre, várom kíváncsian.
Csak értelmes emberekre reagálok.
Nincs bajom a külsőmmel, önbizalmammal, tehát ilyen tanácsok tárgytalanok.
Nézd, az ember még mindig félig ösztönlény.
Még akkor sem tudná senki elnyomni magában a késztetést, hogy lényegesnek tartsa a külsőt, ha a jelenlegi szépségideálnak nem lenne szerves része a külső megjelenés.
A külső legalább annyira fontos, mint a belső értékek.A kettőnek minimum egálban kellene lennie, de jelenleg egy olyan világban élünk, ahol a külső felé billen a mérleg nyelve.
Ebből kifolyólag tegyél le az elképzelésedről, és megkíméled magad egy teljesen felesleg kereséstől.
Kedves utolsó! Elég szomorú, ha egy pasinak kell téged felvilágosítani arról, hogy mennyire tévedsz. Lehet, hogy neked és a korodbeli felszínes csitriknek a külső számít, de biztosíthatlak, hogy idővel ez változni fog. Fontosnak tartottam ezt elmondani, mert hemzseg ez az oldal az önbizalomhiányos fiúkkal, akik így is tévhitben élnek ezzel kapcsolatban.
Kérdezőnek: úgy, hogy megmutatod, hogy érdemes odafigyelni arra, ami benned van. Ezt nem lehet egyetemlegesen meghatározni. Van, aki szövegelni tud, van, aki a romatikus hajlamával hódít, stb, stb.
Keresd meg mi az, ami érdekes benned, és domborítsd ki.
engem azért nem fog soha meggyőzni senki az ellenkezőjéről, mert olyan osztályba jártam gimiben ahol 16 lány volt és 20 fiú. A 20 srác között volt 1, aki már 13 évesen cigizett, ivott, lógott a suliból, nagydumás volt és elég jóképű, és ő volt a focicsapat kapitány is. Egyszer egy osztálykiránduláson a lányok elárulták, hogy a 16 lányból 14-nek Ő tetszett. A másik 19 srácot, köztük engem is lesokkolt az info. Ugyanis a srác, habár én bírtam, de egy igazi hazudozó, nagyképű és egocentrikus srác volt, aki senkit nem tekintett egyenrangúnak magával. Mégis ez nem érdekelte egyik lányt sem (holott 2 orvosira, 1 pszichológusnak, 2 jogásznak és mind elit egyetemekre mentek, azaz egyik sem volt buta lány!). De a csorda ösztön az csorda ösztön, mindegyik az alfahímre bukik, ráadásul a nők pontosan tudják maguk között ki értékes hím és ki nem. Nem véletlenül döfik egymást hátba annyiszor "pasikon" ahogy ők hívják.
Ennek evolúviós oka van, csak nagyon elvétve találsz olyan nőt aki nem a külsődre figyel fel elsőre, hanem az intelligenciádra, humorodra stb.
De pszichológiai teszteken is kimutatták, hogy a nők 7 tulajdonságot figyelnek a randik során és ebből 1 belső, a humor. Az összes többi külső tulajdonság.
Nem gondolom, hogy tévedek.
Én nem mondom, hogy a belső értékek nem sokkal fontosabbak, mint a külső, hiszen az ellenkezője derül ki abból, amit írtam.A korombéli csitriknek csak a külsőségek számítanak, semmi egyéb, én nem ilyen vagyok.
Viszont azt senki sem meséli be, hogy a külső nem számít, ez önámítás, semmi több.Tény, hogy a kor előrehaladtával egyre alacsonyabbak az igények, de a külső egy elég nagy időintervallumban fontos és nem elhanyagolható.
"De pszichológiai teszteken is kimutatták, hogy a nők 7 tulajdonságot figyelnek a randik során és ebből 1 belső, a humor. Az összes többi külső tulajdonság."
Kíváncsi lennék a tesztre.
"A hogyan az egyik kérdés, de a hol a lényegi. Lányként ugyanebben a cipőben járok. A legtöbb pasi csak azzal a lánnyal áll szóba aki rendkívül dögös. Lehetek akármennyire vicces, őszinte, rendes a kutyát nem érdekli. Egyik előző válaszhoz hozzáfűzésként nem minden lány hajt az alfahímre, van aki átlát a szitán. Visszatérve talán kulturális eseményeken lehetne ismerkedni. elbeszélgetve egy kávé mellett stb."
Nálam a humorérzék sem számít. Bohócot a cirkuszban keresek, és nem viszem ágyba.
Kulturális eseményekre gondoltam, de ezek általában drágák és rossz a felhozatal. Megvan a véleményem a "művészlányokról", tehát azzal sem növelem az esélyt.
Viszont ha tudsz jó infót arról, hogyan lehet ingyenes rendezvényeket levadászni, az érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!