Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, külső vagy a belső a...

Lányok, külső vagy a belső a fontosabb?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kell egy alap vonzalom mind2 fél részéről, de pl, ha van egy jól kinéző csávó, aki belülről nem olyan jó és van egy átlagos pasi, akinek a belső értékei jobbak, akkor melyiket választanátok?

Sajnos az a tapasztalatom, hogy az 1. számút. Mostanában esélyt sem adnak a lányok, hogy közelebbről megismerjük egymást. Elmennek egy szépfiúval randizni (pl egy páwával) aztán, amire megismerne, addigra összejön a szépfiúval.

2014. febr. 19. 21:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én az átlagos pasit.
2014. febr. 19. 21:56
 2/22 anonim ***** válasza:

Egyértelműen 2.

14/L

2014. febr. 19. 21:57
 3/22 anonim ***** válasza:
Az átlagos pasit, mert a megfelelő személyiség megszépít. Én az arrogáns emberben semmi de semmi vonzót nem látok.
2014. febr. 19. 21:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Ha megfog a személyisége, akkor nem a külső az elsődleges.
2014. febr. 19. 21:58
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Azt mondják majd a belső, de a 99%-uknál a külső fontosabb. Az első 2mp-ben eldöntik van-e esély a következő szintre lépni(beszélgetés).
2014. febr. 19. 22:00
 6/22 A kérdező kommentje:
Én mégis az ellentétét veszem észre. Valahogy a "jópasival" hamarabb összejönnek/jöttök, mert ugye a külső miatt. Az átlagos pasit (mint én is), meg először megakarjátok ismerni jobban, vagy nem is tudom, hogy hogyan tudnám szépen megfogalmazni
2014. febr. 19. 22:00
 7/22 anonim ***** válasza:
70%
Akkor senkinek ne hidd el amit ide írt, töröltesd a kérdést és szórd fel hipóval a helyet, mert te jobban tudod azt, hogy mit gondolunk, mint mi.
2014. febr. 19. 22:02
 8/22 anonim ***** válasza:
49%
Megint előjön, hogy átlagos vagy jóképű, de igazából a hozzám hasonló undorító ocsmányságokról nem esik szó, nem véletlenül. Ugyanis aki annyira ocsmány, mint én, annak 0 esélye van arra, hogy egyáltalán legyen egy olyan lány, aki szóba áll vele.
2014. febr. 19. 22:03
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
A "jó pasinak" jó kisugárzása van. Mindenki azt hiszi, hogy a külsőt veszik észre az emberek, pedig ez nem teljesen van így. Tény, hogy az is számít, de a kisugárzás sokkal fontosabb... Ha az nem annyira jó és pozitív, akkor lehetsz akár maga Adonis is, akkor sem lesz barátnőd.
2014. febr. 19. 22:03
 10/22 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki (én is) azt mondja, hogy a 2. pasit választanánk.

De az a szomorú igazság, hogy amikor ilyen helyzetbe kerülsz élesben, akkor nagyon nehéz a szívednek parancsolni, és az 1. pasit fogjuk választani. Aztán megbánjuk és sírunk és nem bízunk többé a pasikban, meg azt mondjuk, hogy milyen hülyék.

Pedig csak annyi a titok, hogy rosszul választottunk.

Pont ilyen helyzetben vagyok, ezért is vagyok képes leírni ilyen őszintén.

2014. febr. 19. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!