Van egy lány aki tetszik nekem de nem tudom, hogy mondjam el neki velem jár egy osztályba és nagyon tetszik nekem. Szerintetek, hogy mondjam el neki vagy mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ja sajnos félek,hogy elmondja a barátnőinek és kiröhögnek meg cikizni fognak. 15 éves fiú vagyok.
Nem tudom ő,hogy érez irántam ez a baj.
2014. febr. 19. 16:46
11/17 A kérdező kommentje:
Hát igen! Majd meglátjuk mit válaszol. Csak sajnos nem tudom ő mit érez irántam. Ez a legnagyobb gond.
2014. febr. 20. 13:11
13/17 anonim válasza:
Tudod mit, barátnői? Valakivel jóban vagy?
14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy valakivel jóban mert most külföldön vagyok és innen nem tudom. De nagyon tetszik a lány. Csak sajnos kicsit félénk vagyok. Meg félek,hogy kiröhögnek meg cikizni fognak emiatt.
2014. febr. 20. 13:28
15/17 anonim válasza:
Ha cikiznek, ne törődj velük, mondom ilyenkor ez már természetes
16/17 A kérdező kommentje:
Na igen csak,hogy nem valami kellemes érzés. És nekem kicsit kínos is.
2014. febr. 20. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!