FIÚK! Nektek mi tetszik legjobban egy lányban? Hogy tudják felkelteni az érdeklődéseteket?
egyetértek az első válaszolóval,de kifejtem bővebben is.
ne legyen nálam magasabb(ami nem nehéz,mert 193cm vagyok),de az ideális 170-175 közötti.legyen jó alakja,sportoljon,de egy kis felesleg nem árt!
nálam alapkövetelmény a hosszú haj,már egy vállig érő is túl rövid a szememben.a hajszín,szemszín nem lényeges,az összkép a fontos,tehát a szép arc.
az öltözködése legyen divatos,vagány,sportos,stílusos,ez is fontos.
nagyjából ennyi külsőre,többet nem várok el,mint amennyit én is tudok nyújtani.
Ad a szépségére. Egy nőnek a szépségét három dologra lehet osztani.
-genetikai szépség: Így születtünk és az emberek 99%-a ezen nem is változtat műtéttel, meg ilyenekkel. Ez állandó tényező.
-nőiesség: Ez a megjelenése. Magassarkút visel-e, mennyire sminkeli magát, ha kell (nem is túl, nem is alul). Feszülős ruhákat hord-e, amik kiemelik az alakját, vagy tornacipőt és bő farmert. Hosszú-e a haja. Míg egy nő a genetikáját nem tudja megváltoztatni, teljes irányítása van afelett, hogy mennyire nőies a megjelenése.
-szexualitás: Ez a nő viselkedése, amivel passzívan felkelti a férfi figyelmét, aki őt is érdekli. Ide tartozik a járása, a nézése, a beszéd közbeni mozdulatai. Minden olyan mozdulat, ami arra késztet egy férfit, hogy meg akarja szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!