Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » FIÚK! Nektek mi tetszik...

FIÚK! Nektek mi tetszik legjobban egy lányban? Hogy tudják felkelteni az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés

2014. febr. 16. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem leginkább úgy hogy eleve jól néz ki jól öltözködik nem k*rvásan hanem stílusosan és ha rám néz akkor tudom h érdeklem őt és így fel is kelette az érdeklődést
2014. febr. 16. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem játssza túl a személyiségét, hanem természetes, szolid, kedves módon lép fel. Ha érdeklődő, nyitott, humoros. Ne éreztesse, hogy csak azért érdemel más bánásmódot, mert lány. :)
2014. febr. 16. 13:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
 4/12 anonim ***** válasza:
Az ha szép kerek értelmes mondatokat tud alkotni.Nem totálisan üres a fejecskéje,de azért nem az a mindentudó.
 5/12 anonim válasza:

egyetértek az első válaszolóval,de kifejtem bővebben is.

ne legyen nálam magasabb(ami nem nehéz,mert 193cm vagyok),de az ideális 170-175 közötti.legyen jó alakja,sportoljon,de egy kis felesleg nem árt!

nálam alapkövetelmény a hosszú haj,már egy vállig érő is túl rövid a szememben.a hajszín,szemszín nem lényeges,az összkép a fontos,tehát a szép arc.

az öltözködése legyen divatos,vagány,sportos,stílusos,ez is fontos.

nagyjából ennyi külsőre,többet nem várok el,mint amennyit én is tudok nyújtani.

2014. febr. 16. 13:32
 6/12 anonim ***** válasza:
A mosoly ,a lányoknak legszebb a molyosuk.Mosolyogj!
2014. febr. 16. 13:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :D
2014. febr. 16. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Ad a szépségére. Egy nőnek a szépségét három dologra lehet osztani.

-genetikai szépség: Így születtünk és az emberek 99%-a ezen nem is változtat műtéttel, meg ilyenekkel. Ez állandó tényező.

-nőiesség: Ez a megjelenése. Magassarkút visel-e, mennyire sminkeli magát, ha kell (nem is túl, nem is alul). Feszülős ruhákat hord-e, amik kiemelik az alakját, vagy tornacipőt és bő farmert. Hosszú-e a haja. Míg egy nő a genetikáját nem tudja megváltoztatni, teljes irányítása van afelett, hogy mennyire nőies a megjelenése.

-szexualitás: Ez a nő viselkedése, amivel passzívan felkelti a férfi figyelmét, aki őt is érdekli. Ide tartozik a járása, a nézése, a beszéd közbeni mozdulatai. Minden olyan mozdulat, ami arra késztet egy férfit, hogy meg akarja szerezni.

2014. febr. 16. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak én vagyok ennyire elkeseredve, de nálam alacsony a mérce, de nem értem a lányokat, a legrondább lány, legyen az bármilyen, akkor is tetszik valakinek. Ellenben fordítva, semmi se elég.... de mint tudjuk akár fordítva is értelmezhetjük. Mindkettő helyről vannak példák...
2014. febr. 16. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as, ez nagyon tetszett!!
2014. febr. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!