Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány aki tetszik...

Van egy lány aki tetszik nekem de nem tudom, hogy mondjam el neki velem jár egy osztályba és nagyon tetszik nekem. Szerintetek, hogy mondjam el neki vagy mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ja sajnos félek,hogy elmondja a barátnőinek és kiröhögnek meg cikizni fognak. 15 éves fiú vagyok.

Nem tudom ő,hogy érez irántam ez a baj.

2014. febr. 19. 16:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
próbálj kedveskedni neki de ne ugy hogy egyfolytában a nyakában loholsz:)
2014. febr. 19. 16:58
 2/17 A kérdező kommentje:

Próbáltam már más lánnyal előtte de nem jött be!

Írjak neki szerelmes levelet talán?

Várom még az ötleteket.

2014. febr. 19. 18:13
 3/17 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!
2014. febr. 19. 19:29
 4/17 anonim válasza:
Valld be neki minnél hamarabb amit érzel, velem is ez volt, nem mertem, és már 1 éve jár a másik osztálytársammal. És ne törődj azzal hogyha megtudják a barátnői, ha 15 vagy akkor már nekik is lehetne pasijuk.
2014. febr. 20. 07:15
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget! Meglátjuk,hogy alakulnak a dolgok. Csak az a baj,hogy jelenleg külföldön vagyok és szerintem az ilyet jobb személyesen bevallani,mint facebookon.
2014. febr. 20. 11:21
 6/17 anonim válasza:
Az biztos, de ne úgy hogy mások is ott vannak, hanem, egyszer amikor látod hogy egyedül van, akkor próbálkozz, és udvariasan :)
2014. febr. 20. 12:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát majd akkor amikor megy haza suliból majd akkor! De vettem már neki svájci különleges bonbont is meg írtam neki verset is meg szerelmes levelet is és bele tettem a bonba aminek a doboza pont szív alakú! Remélem össze jön a dolog.
2014. febr. 20. 12:35
 8/17 anonim válasza:
Menni fog :D de leginkább bókolj neki, szép a hajad, jó a rucid, ilyenek, nagyon szeretik a csajok.
2014. febr. 20. 13:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a nő szívéhez csokin át vezet az út! Köszönöm a jó tanácsokat mindenkinek. Meglátjuk mi lesz és,hogy alakul majd a dolog.
2014. febr. 20. 13:07
 10/17 anonim válasza:
Azon is. Ha jól megy a dolog, öleld meg vagy adj neki egy puszit. De a helyzettől függ
2014. febr. 20. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!