Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mondjam el neki hogy...

Hogy mondjam el neki hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba nyáron bevallotta hogy szeret engem és én is őt de nem jathattunk mindegy az hosszú. Aztán mpst összevesztunk nem rég és azt mondta hogy végig hazudott nekem. Persze ez bizzos nem igaz. Most meg én még mindíg szeretem és ő is olyan jeleket küld. És félek hogy ő azért nem lép mert azt hoszi hogy már nem szeretem. Hogy mondjam el neki hogy szeretem?

2014. febr. 19. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, ennyi! Vagy viszont szeret, ahogy Te gondolod, vagy igazat mondott, és már nem, majd kiderül, ha elmondod. Nem kell túlbonyolítani, mondd el neki, nem is kell ehhez külön beszélgetést kérni, de személyesen tedd!
2014. febr. 19. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:
De hogy írjam meg neki hogy találkozzunk és ha nemet mond rá?
2014. febr. 19. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Írd meg, hogy szeretnél találkozni és beszélni vele. Ha nemet mond rá, az egyértelmű visszautasítás, és akkor bizony tovább kell lépni.
2014. febr. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!