Miért ilyen? Miért nem érdeklődik?
Nem tudom, miért ilyen, de ha már rögtön az elején ilyen göröngyösen mennek a dolgok, én átgondolnám, érdemes-e folytatni...
Különben én is neten társkeresőzök, ismerkedjünk meg. :)
27/F
(Remélem, lány vagy... nem derült ki egyértelműen)
ja, akkor jó...
de én a netes társkeresés után már nem lepődnék meg azon sem, ha fordítva lenne. :)
Masfel het online beszelgetes utan mit varsz?
En ugyan no vagyok, de kiraz a hideg az olyan pasiktol, akik elkezdenek ennyire nyomulni, mint te is. Van pasiban is ilyen.
Miert osztottad ki? Elhivott randira, nem? Annyit mondhattal volna, a kocsikazas nem okes, menjunk inkabb mashova.
Nagyon sok ember aki online kuka, az eloben jobban tud ervenyesulni, sokan meg gyonyoru leveleket irnak, aztan talalkozol vele, es meg se szolal. Ebbol, hogy masfel het utan nem sokat kerdez, meg nem kell levonni semmilyen konzekvenciat. Nagyon sokferfi meg jobban orul, ha magadtol osztasz meg reszleteket az eletedrol, ok nem nok, nem fognak kerdezni.
Es, hogy miert tunik el napokra? Vannak olyan emberek akik nem online toltik az idejuk nagy reszet. Dolga van, elfoglalt a munkajaval, barmi lehet.
Szoval en tobb eves online tarskeresozes utan azt ajanlanam, hogy higgadj le. Legy turelmesebb, sokkal vonzobb tulajdonsag egyebkent is mint a hiszteria.
Ha nem erdekelned, akkor nem is ajanlotta volna a talalkozot.
Ok, elnezest, az eredeti kerdesedben ezek nem voltak benne. Igy kicsit mas a helyzet.
De azt akkor is fenntartom, hogy higgadj le kicsit, mert masfel hetes ismeretseg az semmi.
vadidegen...és?
A legtöbb ember vadidegen akivel új kapcsolatba kerülünk.
Előbb utóbb úgy is találkoznátok.
ÉS addig úgy is idegen lenne.
Csak 1 dolog van, hogy nem furikázni kéne menni első találkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!