Van itt olyan lány, aki aláírna párkapcsolati egyezményt?
Ha már ilyen ügyes vagyok, tehetnél egy kivételt az itteni ismerkedés tilalma alól velem.
Az utolsónak pedig köszönöm, megfontolom, de az egyezmény tartalma közös megegyezés tárgyát képezi.
Igen, de csak akkor, ha belekerül hogy hozzáférek a hitelkártyáidhoz, és limit és beleszólás nélkül költhetem a pénzedet.
Persze legyen rajta jó sok, mert mi lányok azt szeretjük!
#14:
Mi pasik meg azt szeretjük, ha egész nap meztelenül takarítasz és főzöl, meg masszírozol, ahelyett hogy a pénzünket költöd. Költekezni pedig kizárólag velünk és rendesen felöltözve kézen fogva jöhetsz, majd mikor megtetszik valami, akkor puszi, pacsi, pitizik, és majd én odaadom ha akarom! Mondjuk ha kedves vagyok akkor fej vagy írás.
Az ágyban pedig a konkurenciád, aki 10000 Ft/óra és szinte bármibe benne van, és nem kell egész nap törődnöd vele. Nos mivel nálad egy cipő fog ennyibe (vagy többe) kerülni, az ő teljesítményét alapból túl kell szárnyaljad esténként.
A konfliktusrendezés módja: A konfliktusokért nem fizetek, de kedves és megértő vagyok, így fizetésnélküli szabadságot kaphatsz hogy lerendezd őket. Visszatérés bizonytalan, mert valakinek addig ugye be kell állni, és ha a próbaidőn jól teljesít, akkor gondolkozok.
Továbbá ha megcsalsz szerződésbontás nélkül, milliós erkölcsi sértés. Ha felbontod a szerződést az előre meghatározott idő letelte előtt, akkor pedig a fentmaradó időre köteles vagy professzionális gésát hozatni Japánból, és ennek a költségét állni.
Na, így néz ki a szerződés tervezete a magas hitelkártyalimitre! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!