Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki adna nekem párkapcsolati tanácsokat?
Figyelt kérdés
Nincsenek lány barátaim, de sokszor jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni a barátnőmhöz, meg úgy eleve ahhoz, hogy milyen egy jó kapcsolat, néha elbeszélgetni (nem az első nőm, de a sokadik után sem értem a nőket).....Írhattam volna azt is, hogy lány barátot keresek....
(Azért lány, mert mégis jobban értik a női dolgokat, reakciókat)
2013. febr. 6. 22:35
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
írhatsz de nem garantálom a napi üzi figyelést.
4/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha akarsz. Sok a szabadidőm most és ráírek írogatni. :)
22l
5/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz! Nekem meg fiúbarátra van szükségem. Az a baj hogy a legjobb fiú barátomnak még soha nem volt kapcsolata, így nem is nagyon tudok tőle tanácsot kérni! És mindig net közelben vagyok. :)
22/L
7/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz... :) Én nagyon szeretek fiúkkal meg beszélni ilyeneket :) És hát nem vagyok egy túlságosan könnyű eset én sem hozzám is külön szótár kellene..engem is nehéz meg érteni de az a lényeg h én megértem magam :D :D
8/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, én idősebb vagyok már, de ezért több a tapasztalatom. Van egy lány, akivel 3 hónapja levelezek és szintén tanácsokat adok neki párkapcsolati téren. Már sokat tanult tőlem. Párom a férfiak szemszögéből tud tanácsot adni, tőle meg én tanultam sokat. :)))
9/9 anonim válasza:
Nekem is irhatsz ha gondolod és nekem sok fiú barátom van akikkel megbeszélem az ilyen gondokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!