Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél kedves lány a párkapcsolati segédem?
Olyan huszonéves lányokat keresek, akik segítenének nekem barátnőt találni, tanácsokat adnának, segítenének a kommunikációm / attitűdöm alakításában, javításában, adnának tippeket a párkapcsolat kialakításához. Nem akarok találkozni, nem vagyok perverz, nem akarlak zaklatni, se siránkozni.
Egy 29 éves diplomás, nyelveket beszélő, de visszahúzódó és kissé furcsa srác vagyok jó megjelenéssel.
Én ugyan pasi vagyok, de ne jellemezd magad srácnak 29 évesen, mert a nők ezen elkezdenek agyalni aztán kiderül, hogy minden klappolna, de ezzel elszúrod. Mond, hogy férfi, vagy pasi vagy!
"Nem akarok találkozni, nem vagyok perverz, nem akarlak zaklatni, se siránkozni. " Elhiszem, hogy komolyan gondolod és azért írtad ki, hogy a segítőket ne ijeszd el, de már ez a mondat is súlyos önbizalom hiányról árulkodik. Ilyennel kezdesz egy nőnél nem is jutsz előbbre.
Még egy tanács, ha egy nőtől akarsz valamit, akkor ne kerülgesd a dolgot, az első mondatod is utaljon arra, hogy bejön neked. Nem érdemes kerülgetni a dolgot, mert ha nem jössz be neki, akkor hiába húzod az időt nem fogsz előrébb jutni később se, akkor már inkább mondja ki egyből és menj a következőre. A rövid kis mondókád alapján én úgy ítélem, hogy hasonló lehet(lehetett) a személyiségünk. Kezdetben nekem sem ment a csajozás, kb. 50 nőnél próbálkoztam be de elküldtek a francba. Viszont ahogy teltek az évek egy fajta sárm fejlődött ki bennem úgyhogy a kedvességem is megmaradt. Azóta nagyon könnyen kommunikálok nőkkel, és összejöttem álmaim nőjével. A történethez hozzátartozik, hogy külsőleg is átalakultam az évek alatt, és ez nagyon sokat segített a pár találásban. A lényeg ne görcsölj rá, bemész valahova találkozol egy nővel, akkor próbáld jól érezni magad függetlenül attól, hogy fel akarod e szedni, vagy sem, legyen az a fogorvosod, vagy egy idős néni akinek segítesz feladni a csomagjait a vonatra stb. Remélem segítettem.
Figyelem! Figyelem!
Szeretném megkérni a kedves ellenséget, hogy méltóztasson befáradni a célkeresztbe.
Együttműködését köszönjük!
Jajj de hogy diplomád van, de stratégiai érzéked nulla! A csajszyk majd jól papucsot csinálnak belőled, aztán meg egész nap rajtad röhögnek.
Erről inkább egy pasit kéne megkérdezned, aki mondjuk volt már a helyedben: [link]
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!