Mit gondoltok erről? Ti bevállalnátok?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, nyáron mennék ilyen hátizsákos túrázós-vonatozós, sátrazós kirándulásra az országban valamerre több napra. Szerintetek hol találok ehhez lányt, srácot? Ti mit gondoltok erről? (Mielőtt meggondolatlanul beírnád, hogy így akarok nőt szerezni, ne tedd.)2014. febr. 17. 19:33
2/3 anonim válasza:
Hát.Ha van olyan ismerősöd vagy rokonod akkor hívd el. Ha nem családból származót szeretnél akkor hívd el a barátaidat vagy akit akarsz.Ha pedig nincs olyan barátod aki szeretné akkor ismerkedj meg másokkal. (Pl: hotdog.hu chat.hu) Amikről hallottam.Remélem segítettem :).
3/3 Mátranováki Fényevő válasza:
Tervbe van véve nekem is pár hasonló ez évre. Csak ki kell várni, hogy bejöjjön a jobb idő. Szóval, be, simán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!