Szerintetek mit tenne egy lány, ha a második randin megcsókolom? Milyen végkimenetele lenne ha megtenném?
Honnan tudjuk előre, mi lenne utána?
A szívezés egyébként még kb semmi, haverok, barátnők is szoktak egymásnak szívezni.
Nézz a szemébe, lassan közeledj, és ha nem húzza el a fejét, akkor csókold meg.
Kedves 5.!ideje lenne? sztem meg tok aranyos hogy randiznak es nem teperi egybol le a fiu...ha majd ugy erzi hogy ejon az ideje akkor megfogja csokolni es orulok h nem mindenkinel azvan h rogton leteperi egybol a csajt...
KEdves kerdezo!
Sztem ugy csinald hogy megnezed milyen lesz a masodik randi es a randi vegen melyen belenzel a szemebe kicsit lassan kozelebb huzod magadhoz elosszor egy lassu szajrapuszi utana csok :)..16/L
4-5. Válaszoló: köszönöm! :)
6-7. Válaszoló: köszönöm szépen, tényleg. Megpróbálom! :) Azt szeretném még kérdezni, hogy az első randi között volt egy pár hónapos szünet, úgy is megpróbálhatom? Kérlek segíts(etek), nagyon fontos nekem az a lány, nem szeretném elveszíteni, belehalnék lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!