Fiúk, kéne nektek egy olyan lány, aki nemcsak pattanásos, de szeplős is?
Pontosan itt a fokozatokról és inkább az össz arc berendezésedről van szó! :)
Örülnék ha küldenép magadról képet privátban... :)
Nem rólam van szó, ez csak egy kérdés.
Erősen pattanásos, nagy vörös ragyákat képzeljetek el. És közepesen szeplős arcot.
De rólad van szó :)
Most h ha azt írom ez a 2 dolog egyszerre alig ha bejön néhámy fiúnak, akkor teljesen önbizalom hiányos leszel?
Vagy ha azt írom h minden fiúnak ilyen lány az álma, akkor repdesni fogsz az örömtől?
Itt az a probléma h ez nem egy vonzalmi tulajdonság, ugyanakkor nem feltétlen kizáró ok. Nem ez alapján döntik ep a fiúk.
Ha tényleg kiváncsi vagy saját külső adottságaidra, legyél szives egy fotot elküldeni magadról privátban... köszönöm! :D ;D
nézd, a pattanásokra van megoldás, ha annyira durvák, vissza lehet őket szorítani, megfelelő arctisztítással és táplálkozással stb.
egyébként mindenkinek volt vagy van vagy lesz, szóval hogy a búsba várnám el, hogy valaki legyen örökké sima bőrű, pattanásmentes?
a szeplők meg adottak, azokat nem kell elmulasztani, vannak és szépek.
nem a szeplők és nem a pattanások döntik el, hogy kit kedvelek, kedvelek-e egyáltalán valakit.
egyébként nekem nem "KELL" valaki, nem vagyok én olyan akarós-akaratos-makacs sírós p:ocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!