Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Kizáró ok lehet ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kizáró ok lehet ha egy lány arca pattanásos?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 21:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire.
2014. jan. 27. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem! A sperma pattanáseltüntető hatású.
2014. jan. 27. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon pattanásos akkor igen.
 4/13 Moszuke ***** válasza:
nem
 5/13 anonim ***** válasza:
nem
 6/13 anonim ***** válasza:
Ehhez látni kellene. Ha nagyon pattanásos az valóban taszító.
 7/13 anonim ***** válasza:
nem
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem, bár azért igy láthatatlanba ezt nem mernén kijelenteni. Majd elmullik ne parázz.
2014. jan. 27. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

nálunk semmi sem kizáró ok,ami a külsőt illeti,fogjátok fel.ellentétben veletek mi nem vagyunk olyan felszínesek,mint ti,ne magatokból induljatok ki,lányok!

jó egy 120 kilós szőrös kocával nem jönnénk össze,de az már tényleg a legalja mindennek.

pár pattanást pont lesz*runk,ha egyébként normális a csaj,átlagos körüli kinézettel.

2014. jan. 27. 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Mennyire? Az első nagy szerelmemnek (akinek nem mondtam el, hogy szerelmes vagyok belé), nagyon pattanásos volt az arca, de egyszer meglestem az öltözőbe (igazából szándékosan rányitottam), tangába volt tejósiten. Olyan gyönyörű feneke volt (édesistenkém), de akkor még (14 voltam akkor ő is) nem csináltam vele semmit pedig be kellett volna próbálkoznom. Aztán utána már csak a fenekét néztem szüntelen.
2014. jan. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!