Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Kizáró ok lehet ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kizáró ok lehet ha egy lány arca pattanásos?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nem zavarna titeket?

És ez még nem is egy extrém eset, nekem pl ennél durvább volt és ismertem egy olyat akinek ettől 10-szer annyi volt az arcán és a hátán is.

2014. jan. 27. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:

aki a privit írta nekem.gondolom a kérdés feltevője.nem tudom elmagyarázni,hogy mi is az az átlagos kinézet.

talán itt tudnak segíteni,azért is írtam ide.

egyébként hány éves vagy,hogy még mindig pattanásos az arcod?barátod van?

2014. jan. 27. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Kevesebb csoki meg édesség és megoldódik. Amúgy ha normális kereteken belül olyan, akkor nem érdekelne.
2014. jan. 27. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!