Lányok! Kinek lenne kedve nyáron találkozni velem, esetleg elmenni együtt valahová? 20f
Figyelt kérdés
Szóval úgy néz ki,végre,hogy így 20 évesen,nyáron megveszem életem első autóját,ezért egész nyáron autózni tervezek :D
És azért arra gondoltam,ha addig sikerülne egy számomra szimpatikus lányt találni,és amennyiben a szimpátia kölcsönös,szívesen elmennék hozzá,esetleg elmehetnénk együtt valahová.
Azért most írom ki a kérdést,mert így úgy gondolom van elég idő megismerni egymást és megbeszélni a dolgokat :)
Amilyen lányt keresek : 17-20 év körüli,csinos,vékony, intelligens és kellően laza
Amilyen én vagyok : részletek privátban :D
2014. febr. 16. 22:35
1/14 anonim válasza:
Ez a kérdés se lesz túl népszerű,de sok szerencsét!
2/14 anonim válasza:
ez jól hangzik, de azért küldj már egy képet légyszíves; látatlanban nem mondhatok igent. (meg szerintem más sem)
19l
3/14 anonim válasza:
2 milla fölötti autot veszel? akkor igen, elöny: audi, merci, bmw
4/14 A kérdező kommentje:
Természetesen van kép,meg bővebb beszámoló,leírás , csak előbb látni szeretném,hogy érdekel-e egyáltalán valakit :)
2014. febr. 16. 22:40
6/14 A kérdező kommentje:
1-nek! Hát nem tudom,hogy mennyire népszerű. Azért bírom benne,hogy nem mindenki a gépet tervezi püfölni egész nyáron :) De nekem az is mindegy,én nem sokat leszek itthon az tuti :D
2014. febr. 16. 22:45
7/14 anonim válasza:
Ha 5. Vagy 6. Generációs Honda civic vagy egy Inegra akkor oké de ha más akkor szia...
8/14 anonim válasza:
Aztán majd ha kihasznál a csaj, akkor ne sírj, én szóltam.
9/14 A kérdező kommentje:
Mit tudna kihasználni ?? Az eszem azért helyén van..
2014. febr. 19. 21:44
10/14 anonim válasza:
kép+ bővebb infók esetén talán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!