Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kéne kezdeményeznem? F/20

Hogyan kéne kezdeményeznem? F/20

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ismerkedést illetően kérnék tőletek tanácsokat, illetve, hogy milyen tapasztalataitok, történeteitek vannak.

Az a helyzet, hogy sosem mertem kezdeményezni. "Legmesszebb" ált. iskola végén jutottam, lelki-szemetesládaként. Aztán a gimiben végig semmi.

Most egyetemen van egy lány, és megint csak nem merek lépni.

Attól félek, hogy ismét lelki-kuka leszek, hogy nem jutok sehova se, akármennyire is kiteszem a lelkem érte, vagy egyszerűen csak visszautasít, mert abban a pillanatban zizinek tart.

Nem akarok olyan beszélgetésekbe bonyolódni, amik "de szép az idő" kategóriába esnek.

Másoknak én magam is mondom, hogy nincs mit veszteni, meg kell próbálni, de a saját cipőmben nem vagyok képes erre. Csak hebegek, habogok, közhelyes témák jutnak az eszembe és elrontanék mindent úgy érzem.

Kérlek, adjatok tanácsot, mit kéne tennem, hogy legyőzzem ezt a gátlást, félelmet. Könyv esetleg, elgondolkodtató film, gyakorlat, egyéb?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. febr. 16. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Most erről a mondandókádról eszembe jutott a Nem kellesz eléggé c. film. :-)
2014. febr. 16. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Hello! Általában nem mondom ezt lányoknak, de szexi vagy, felkeltetted az érdeklődésem. :) Add meg a telszámod kérlek, felhívlak, és meglátjuk a személyiséged is ennyire magával ragad-e.
2014. febr. 18. 18:28
 3/5 Levente1972 válasza:

Öcsèm,teljesen normâlis gyerek vagy,nyugi ha beindul a gèpezet mèg meg is unod a kis szörnyeket.

Azt làtom,h azok a csótànyok akik óriàsi fültàgitóval,tetkóval,letolt gatyàval szivjàk el az értékes levegöt a normàlis emberek elöl,mind elvannak eresztve jó nőkkel,bàr csinoskànak mondhatok amugy butàk mint a segg,hozzàd hasonló èrdeklödèsű csajszit keress,könyvbemutatók,filmes elöadàsok,meg minden màs ahol lehet beszèlgetni,gondolatokat cserèrlni,ahol megtudod mutatni belső èrtèkeid,felfigyelnek ràd a nőstènyek,vàgod?

A nő is súgàroz egy jelet ès a fèrfi is,ez ha talàlkozik akkor minden ok,lelki szemetes meg ne legyèl,mert èleted vègèig az maradsz.

2014. febr. 18. 18:30
 4/5 mrlacko válasza:
100%
Gyakorlat teszi a mestert, nem elég olvasni vagy nézni! Menj csak oda, és dobj fel valami általános témát. Bárki lehet, de azért a nagymenőket és a búval bélelteket kerüld. Öngyilkosság atomfizikával vagy érzelmekkel kezdeni, lövésed nincs mi érdekli, milyen ember! A legtöbb lány tud és szeret is kommunikálni, ha érdekesnek tart építeni fogja a beszélgetést! Az első 10 alkalommal bent lesz a zabszem, utána természetessé válik a kezdeményezés. Nem vagyok egy túl nyitott, társaság közepe ember, de ez általában működik. :)
2014. febr. 18. 19:40
 5/5 Sanker ***** válasza:

Ha így állsz hozzá, sose lesz csajod! Neked kell változni, neked kell megtenni az első lépést.

Legyen önbizalmad, legyél magabiztos, határozott, fontos a testbeszéd, a humor és a jó szöveg. Bátran menj oda hozzá, nyíltan, őszintén mond el neki, hogy mit akarsz vele, mit akarsz tőle. Legyél domináns, tökös férfi.

Ne töltsd az időt könyvekkel, meg filmekkel, minél hamarabb ismerd meg, mert más megelőzhet!

2014. febr. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!