Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nekem kéne kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nekem kéne kezdeményeznem? De mit írhatnék/mondhatnék neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik. Egy suliba járunk, így mindennap találkozunk. Sokszor töltjük ugyanott a szünetünket és néha-néha egymásra nézünk de mindig elkapom a tekintetem. Az egyik nap nekem több órám volt, mint neki,(azelőtt nem volt ilyen) de arra lettem figyelmes, hogy elköszön a barátaitól és ott marad. Nagyon nagyon lassan öltözködött. (Közben vártam a barátnőimet) És mikor megérkeztek és elindultunk ő is elindult velünk/utánunk. Többször volt ilyen másik napon is, hogy kevesebb órája volt vagy előbb végzett, mégis "együtt" indultunk hazafelé. Jóban vagyok a fiú legjobb barátjával és ő is tudja, hogy mi a helyzet. A fiú nagy foci rajongó. Mit csináljak? Ráírjak facebookon? De mit írhatnék, hogy ne legyen túl nyomulós, de hülyének se nézzen? Csak úgy nem szólíthatom le suliban.....Próbált már segíteni a barátja is, de nem jött be a terv. Nagyon nem akarom őt nyúzni.....Túl félénk vagyok, hogy nem tettem még eddig semmit? Mit tegyek? HELP!!!!
2013. jan. 29. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik nap intézd úgy, hogy ott legyen abarátja is, és menj oda hozzájuk, kérj valamit a baráttól. Kialakulhat egy beszélgetés, és akkor már bejelölheted.
2013. jan. 29. 20:06
 2/5 Sz,Erik válasza:
Tudod én mondok egy 100%-os módot . Ehhez bátorság kell de én is fiú vagyok tudom mit akar ha akar valamit . AZT MONDOM FOGD MEG A KEZÉT ÉS SE SZÓ SE BESZÉD (ELŐTTE nézz a szemébe )ÉS AGY NEKI PUSZIT !!!!!!!!! Én 17 vagyok és én mondom neked ez bármelyik fiútársamnak jólesne és remek egyszerű kezdet . FONTOLD MEG LÉGYSZÍVES . EZ JÓ TANÁCS CSAK GONDOLJ BELE .
2013. jan. 29. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Se szó se beszéd??? :O És mi van ha ezek egyáltalán nem jelek hanem csak puszta véletlenek?
2013. jan. 29. 20:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Facebookon már ismerősöm, azzal nincs baj.....de ha ráírnék is mit mondhatnék neki???
2013. jan. 29. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne facebook-on kezd már ez a beszélgetést...

Ha issmered a legjobb haverját akkor a probléma máris meg van oldva, egyszer menj oda hozzájuk és kész.

Ja és ha rádnéz próbáld ne olyan gyorsan elkapni a tekinteted. :) Egy kis mosoly sem árthat.

Tudom nehéz, még nekem is ha valaki nagyon tetszik, de a mosoly még nem ártott senkinek se.

19/L

2013. jan. 29. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!