Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményeznem kéne?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, akinek nagyon tetszik egy srác a koliban és felmerült bennem, hogy ha ő nem lép, majd én fogok. Egyértelmű, h neki is tetszem, csomót szemezünk, köszön, integet, össze-össze nevetünk, stb... Bejelöltem facebookon is, vissza is igazolt. Ez mind szép és jó, de azt nem értem, hogy miért nem jön oda hozzám?! Arra gondoltam majd én kezdeményezek nála, de elég ritkán találkozunk és ha össze is futunk sose vagyunk egyedül, így odamenni nem nagyon tudok meg nem is szeretnék hozzá a barátai előtt. Viszont arra gondoltam, h valami ürüggyel kapcsolatban írnék neki egy levelet, mivel HÖKös, így akár alkalma lenne arra h beszélgetésbe elegyedjen velem, de nem tudom, h mit kéne írnom vagy egyáltalán ez jó ötlet lenne-e?! Szerintetek ezek után elég egyértelmű lenne már neki, h bejön és kezdeményezne?2012. nov. 14. 20:41
1/4 anonim válasza:
ennyi idősen igazán lehetne vér a pucájában...de írhatsz neki sms-t is, hogy igyunk egy kávét, hasonló
2/4 anonim válasza:
HÖKös helyett lehetne inkább TÖKös!
Nem kell mindent félreérteni: Facebook bejelölés és jó hangulatban való beszélgetés még nem jelent semmit, még ha sokan azt is gondolják. Azt nem gondoltad, hogy ő nem akar tőled semmit? Vagy esetleg van már barátnője?
3/4 anonim válasza:
A baj az, hogy manapság sokkal gyakoribb az, mikor mi lányok kezdeményezünk, mint mondjuk 10 éve... De hát ilyen kis alamuszi nyuszik a pasik :D figyelj, kérdezz rá konkrétan, nem veszítesz semmit :D megtudod h bejössz e neki, meg ő is megtudja h bejön neked :) nincs ebben semmi halálos :D
4/4 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok. látom, hogy régi a kérdés, na mi volt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!