Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményeznem kéne, vagy hagyjam inkább?
Van egy csaj a sulimban, aki már régóta bejön, de volt egy pasija, akivel azonban szakítottak.
Itt a baj, hogy kb. 1 hete. Szerette eléggé, ha jól tudom.
Nem vagyok biztos abban, hogy itt van az ideje a dolognak.
Viszont szeptemberre nem akarom eltolni a dolgot, nyáron meg azért nem jó, mert nem találkoznánk "természetes úton", én meg neten nem ismerkedek egy olyan csajjal, akit suliban minden nap látok... :D
Ismerem is nagyjából, mindig aranyosan köszön. :) Azonban ez olyan ismertség, hogy komolyan nem beszélgettünk még, ergo hülyeség lenne odamenni hozzá szünetben.
Viszont valamelyik nap elment mögöttem a folyosón, és megérintette a vállam, és úgy köszönt, mert nem láttam volna : $ :DD
Ezt jó dolognak éreztem akkor. :D
De hűű vazze. Olyan nőőő :DD Jó lenne vele összejönni.
Na szerintetek? Lenne most értelme?
(Pedig ma még alkalmam is lett volna dumálgatni vele. :()
Egy tizenhét esztendős hímnemű. :D
Vielen Dank für die Informationen! :D
Amúgy csak az a gebasz, hogy a barátnőit nem ismerem, és mindig együtt vannak kint. :/
Na azok a barátnők... :D Ők is világiak mondjuk, de ez a lány ez. Tyűűha. :D Gyerekek, NB1-es. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!