Van itt édesszájú fogyókúrával küzdő lány (többi lent)?
Sosem zavartak a teltebb idomok, de számomra sokkal vonzóbb, ha egy átlagos testalkatú lánnyal jöhetek össze, akit finomságokkal lehet kényeztetni, és a kapcsolat során mellettem tesz szert gömbölyűbb formákra és lehet dicsérgetni, hogy kicsit szebb is így :)
Persze magamtól elvonatkoztatva, lényegében egy felmérés szerűség lenne a célom ezzel a kérdéssel.
Vannak itt olyan lányok, akik azért próbálják magukat formában tartani, hogy a nagy átlagnak megfeleljenek, és csak ezért állnak ellen a kísértésnek? De ha összejönnének egy fiúval, akit nem zavar egy kis súly"felesleg", sőt még tetszene is neki és dicsérné, akkor simán felszaladna nekik pár kiló és szereznének egy kis aranyos pocakot? :)
Van aki sejti, hogy ilyen lány lenne a szituációban? Történt-e már valakivel ilyen? Megbánta, vagy nem? Esetleg visszafogyta később?
En nem vagyok atlagos testalkatu, mar az a kategoria vagyok, akiket belinkeltel.
Es az az igazsag, hogy nem szeretnek ilyen maradni, meg akkor se, ha kuzdok az edesszajammal es a fogyokuraval is.
Az a pasi aki nekem bejon, az is azt akarna, hogy fitt legyek es egeszseges.
Es bar ez csak az en velemenyem, de amit akarsz kisse 'veszelyes', mert aki fogyokuraval kuszkodik, es lehetosege van ra, hogy kicsit elengedje magat, az nem biztos, hogy meg fog allni par plusz kilonal.
Teljesen igazad van :) A helyzet "veszélyességéről" annyira nem vagyok meggyőződve, de tényleg kellenek olyan fiúk, akik támogatják a barátnőjüket a fogyásban/fittségben. Viszont reménykedem, hogy a hozzám hasonlóaknak is szívesen örül pár lány.
Ebben a szituációban az a legszebb, amikor a lány örül is neki, hogy valakinek így tetszik, és az önbizalma megnő, felvállalja alakját :)
Amúgy szívesen fogadok minden további véleményt illetve választ a kérdéseimre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!