Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt édesszájú fogyókúrával...

Van itt édesszájú fogyókúrával küzdő lány (többi lent)?

Figyelt kérdés

Sosem zavartak a teltebb idomok, de számomra sokkal vonzóbb, ha egy átlagos testalkatú lánnyal jöhetek össze, akit finomságokkal lehet kényeztetni, és a kapcsolat során mellettem tesz szert gömbölyűbb formákra és lehet dicsérgetni, hogy kicsit szebb is így :)

Persze magamtól elvonatkoztatva, lényegében egy felmérés szerűség lenne a célom ezzel a kérdéssel.

Vannak itt olyan lányok, akik azért próbálják magukat formában tartani, hogy a nagy átlagnak megfeleljenek, és csak ezért állnak ellen a kísértésnek? De ha összejönnének egy fiúval, akit nem zavar egy kis súly"felesleg", sőt még tetszene is neki és dicsérné, akkor simán felszaladna nekik pár kiló és szereznének egy kis aranyos pocakot? :)

Van aki sejti, hogy ilyen lány lenne a szituációban? Történt-e már valakivel ilyen? Megbánta, vagy nem? Esetleg visszafogyta később?

2014. febr. 15. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

:DDD

Igen, azt gondolom, hogy vékonyabban jobban tetszem azoknak a férfiaknak, akik nekem tetszenek, másrészt sajnálattal közlöm veled, hogy az egészséges életmód hosszútávon kifizetődő - nem csak, sőt, elsősorban nem a pasik/csajok miatt.

2014. febr. 15. 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Szóval ez az álmod?

[link]

2014. febr. 15. 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
Én állandóan tömöm magam csokival, nagyon durva mennyiségben, de nem vagyok hízékony szerencsére, így ez nem jelent problémát.
2014. febr. 15. 20:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha nem raksz vesszőt az édesszájú és a fogyókúra közé, akkor a fogyókúra jelzője lesz az édesszájú. :D

Én azért változtattam, mert nem volt önbizalmam, és mert nem tudtam úgy elfogadni magam. Biztos, hogy nem hagynám, hogy visszaszaladjon csak azért, mert más mondaná. Nekem az úgy nem volt jó, és kész. Karcsú, formásan telt, az az igazi.

Elárulom, hogy lehet olyan sütiket is sütni, amiktől nem hízol.

De azért marhára cuki vagy. :)

2014. febr. 15. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Velem pont ez történt.. nagyon lefogytam, csontkollekcióra, mert idegesitett hogy a fiuknak mindig a vékony lányok jönnek be. úgy voltam, inkább gebe leszek, mint hogy bárki is rám tudja mondani hogy duci.. ezt persze senki sem támogatta a környezetemben már, de én ugy éreztem jol magam.. aztán összejöttem a legjobb barátommal, aki -bár úgy is azt mondta, hogy gyönyörü vagyok,- mindig ellátott minden finomsággal, édességgel. visszaszaladt pár kiló, én pedig ki voltam akadva. de ő azóta mégjobban megőrül értem, az összes apró husim és "hurkám" imádja, amit rendszeresen hangoztat, és kimutat, és rájöttem, hogy tényleg túl vékony voltam már, szóval ez nagyjából megfelel a leírásodnak :D
2014. febr. 15. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:

[link]

Nem vagy te véletlenül feeder? :D

2014. febr. 15. 21:52
 7/15 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok születtek :) bár ilyen érdekes kérdésre mit is vártam volna... :D (jó tudni hogy cuki vagyok ^^)

Olyan szempontból jó, hogy vékonysághoz ragaszkodó lány is válaszolt, mert így valamennyire viszonyítani lehet.

Tudom jól, hogy többféle elképzelés létezik (nem hiszem, hogy egy kis hízás olyan halálos tevékenységnek számít, ami nem megengedhető). És tény az is, hogy vannak olyan lányok, akik bármennyit esznek, nem híznak, ezért is az a (javított) kérdésben, hogy édesszájú VESSZŐ fogyókúrával küzdő lányokkal kapcsolatos a kérdéskör. :P

Hogy én "feeder" lennék? Hmm.. Linkelek pár képet, hogy milyenek azok a kis pocakok a lányokon, amikért úgy oda tudok lenni:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha a vékonyból ilyen alakú lánnyá válás undorító perverziónak számít nektek, akkor felőlem lehetek "feeder". Nekem mindegy :D

Habár most reagáltam a válaszokra, ettől függően örömmel veszek minden további választ.

2014. febr. 16. 18:44
 8/15 anonim válasza:
Én ilyen vagyok
2014. febr. 17. 17:16
 9/15 anonim ***** válasza:
(a Időpont tegnapelőtt 21:24 -es vagyok,) de jó, hogy neked tetszenek ezek a pocakok, az enyém is kb ilyen volt mieőtt lefogytam és (még) nem nőtt vissza ekkorára, de már most gusztustalannak látom magam... :(
2014. febr. 17. 21:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk én ilyen vagyok :D
2014. febr. 17. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!