Hol tudna egy 26 eves lany ismerkedni 35-40 eves pasikkal?
Nemreg elkezdtem vonzodni idosebb pasikhoz is, akik sarmosak es adnak magukra. Nem tudom hol lehetne veluk ismerkedni mert legtobbjuk hazas mar. Nyilvan szorakozo helyeken nics sok beloluk… Komoly kapcsolatba is bele mennek ha megfelelo ferfit talalok.
Nem vagyok apa komplexusos sem a penz nem erdekel mielott ezt valaki felhozna.
Szerintetek? Valakinek otlete?
Esetleg nívósabb klubbok, éttermek, kávézók. A korosztályunk ilyen helyeken tölti az estéjét általában.
Sok sikert!
Jelen! 37F. Másfél-két éve egyedülálló, jó humorú, vidám férfi vagyok. Íme, ha egy létezik, akkor több is van.
Azért nem találsz ránk, mert pl. vissza se akarsz mosolyogni, amikor előreengedlek a pénztárnál vagy lehajlok, amikor elejted a táskádat a liftben és utána egy rövid, hivatalos KÖSZÖNÖMÖT mondva elszaladsz.
Diszkóban ne keress minket, mert oda italozni megyünk röhögni a fiatalacska riban.cokon és a náluk próbálkozó fiúcskákon. De alapvetően mindenhol ott vagyunk, de csak az igazán ígéretes lányoknál próbálkozunk. Ők sincsenek kevesen. Ezt hozza a rutin.
Legyen szerencséd.. vagy szerencsénk? ;)
Én 45 éves vagyok és egyedül álló. Mint legtöbben én is magamból indulok ki, ezért bocsásd meg az őszinteségemet. Aki 35-45 éves korban egyedül van 3 típusba sorolható:
1.) A gazdag aki nem szeretné, ha egy rossz házasság vagy kapcsolat miatt ugrana a fele vagyon. Kaphatsz tőlük szép életet, drága ajándékokat, szexet, de tiszteletet és szeretet ziher, hogy nem.
2.) A szomorú. Általában özvegy vagy hatalmasat csalódott. Nem hisz már semmiben, a nők jó esetben ürítő edények neki, vagy már arra sem kellenek. Nem kell taglalnom mit érsz velük.
3. Az übergáz. Ez a leggyakoribb kategória. Ide tartoznak a szexmániások, szexfüggők, a totál lúzerek (jelentem én is ilyen vagyok) akik az aranyból is szart csinálnak, az alkoholisták, a nőket gyepáló, ütlegelő elmebetegek, a megkukultak, akik két értelmes szót sem képesek kinyögni ha nővel kell ismerkedniük, és rettegnek az intimitástól, a testi defektesek és egyéb szellemi defektesek. Sokuk ezekből több "tulajdonsággal" is rendelkezik.
E három kategória a 35 feletti magányos férfiak 99,5%-át fedi le. A maradék fél százalékot kell megtalálnod. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!