Hol lehet kicsit idősebb pasikkal ismerkedni? Van itt esetleg olyan, aki szívesen ismerkedik 16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem kell r*bancozni, meg p*dofilozni, nekem egyszerűen a 20 év feletti srácok jönnek be, nem tudom megmondani miért. Van valami hely, vagy van itt olyan esetleg, aki szívesen ismerkedik? Ne oltogassatok légyszi :S2014. febr. 10. 18:34
1/17 anonim válasza:
26/F vagyok és nem szivesen ismerkedek ilyen fiatal lányokkal mert annak ellenére hogy a koruknál érettebbnek gondolják magukat, hamar kiderül hogy nem igy van, egy gyerek maradjon csak a többi gyerekkel, akármennyire is nagylányos tested van már, nem érdekel, bocsi ha durva voltam
2/17 A kérdező kommentje:
Nem baj, ez is egy vélemény..:)
2014. febr. 10. 18:40
3/17 anonim válasza:
Hát persze.Mindenre vevő vagyok.
31F
5/17 anonim válasza:
Az ilyen idős pasiktól szexnél többet NE várj.
31 évesnek egy kislány mire kéne?
27/F
9/17 anonim válasza:
Hátőőő, mennyire vagy már felnőttes? 24-f.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem biztos az, hogy az összes 30 feletti d*gni akar... :)
2014. febr. 10. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!