Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akar tőlem valamit, vagy csak...

Akar tőlem valamit, vagy csak ismerkedik? 29/f

Figyelt kérdés
Van egy lány akit ismerek kb. 1 éve, de eddig csak kétszer találkoztunk. Viszont mostanában egyre többet beszélünk skype-on, ő szokott hívni engem, sokat beszélünk, 1-2 órát... csinos csajszi, magas is (én is, de én magasabb vagyok), viszont nagyon vallásos. Nem tudom mit jelent ez ilyenkor? Lehet csak engem is meg akar győzni a hitről? Vagy csak unatkozik mostanában, nincs kivel beszélnie? Nem tudom. Viszont fura szituációk vannak néha, múltkor mondta hogy meztelenül beszél velem éppen mert mindjárt megy fürdeni.. ma meg arról is beszélt hogy milyen szoknyát akar venni: amibe bele van varrva egy bugyi is, stb.

2014. febr. 8. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
kikőszopjázniosztjóvane
2014. febr. 8. 23:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Hm?
2014. febr. 8. 23:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha csak a vallásról beszélgetne, akkor csak téríteni akar, de ha normális, mindennapi témák vannak, akkor barát. Viszont a meztelenkedés felvetése többet sejtet. Szerintem jó esélyed lenne egy közelebbi kapcsolatra.

A vallásos lányok is lehetnek szerelmesek. :)

2014. febr. 9. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!