Szerintetek akar tőlem valamit, vagy csak unatkozott, és azért hívott el?
Kb 1 hete moziba hívott egy srác, a suliból ismerem, évfolyamtársak vagyunk, néhány óránk közös. Párszor beszélgettünk, nekem ő bejön, és nem tudom hogy történhetett, de elhívott moziba. Aztán végül tegnap került rá sor. Ő se olyan beszédes fajta, én se. Pár szót azért váltottunk a mozi előtt, majd megnéztük a filmet. Sejthettem volna már abból is, hogy nem randi, mert saját magamnak fizettem a mozijegyet (félre értés ne essék! Nem vártam el, hogy fizesse, de ő hívott el, úgy tudom, hogy ilyenkor legalább felszokták ajánlani, hogy fizetnek, nem?). Utána felmentünk hozzájuk, én hülye még féltem is felmenni, mert hogy mi lesz! De az égvilágon nem volt semmi se. Beszélt a volt barátnőjéről, akivel kb 3 hónapja szakítottak. Na igen, ha tényleg randi lett volna, nem beszélt volna az exéről. Szóval csak beszélgettünk, meg ittunk. Sok mindent megtudtam róla, ő viszont rólam olyan sok mindent nem. Kérdezgetett valamennyit, de hülyén éreztem magam, naivnak, hogy komolyan azt hittem hogy bejövök neki? Meg mondta azt is, hogy nem ígér semmit se, ő nem akar most kapcsolatot. De akkor miért hívott el? Inkább meg se kérdeztem, féltem a választól, hogy csak időtöltésnek voltam jó. De amilyen hallgatag kuka voltam, szerintem nem is érezte jól magát velem. De amúgy tök rendes, normális srác, nem erősködött, hogy maradjak éjfélig, kikísért a pályaudvarra, és még meg is várta velem a buszt. Most akkor minek hívott el, ha nem is akar tőlem semmit se?
És olyan cikinek éreztem, rákérdezett, hogy nálam mi a helyzet a pasik terén, de a válaszom semmi volt, mert semmi sincs! Ez lett volna az első randim, de hát ugye nem randi volt.
Szerintetek miért hívott el? Szerintem csak időtöltés miatt. :( Ha nincs a ló, jó a szamár is... amúgy én 17, ő 19 éves.
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek!
Tudom, néha túl sokat gondolkodom. De akkor se tudom ezt hova tenni, mert mondta, hogy nem akar kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!