Hol lehet kicsit idősebb pasikkal ismerkedni? Van itt esetleg olyan, aki szívesen ismerkedik 16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem kell r*bancozni, meg p*dofilozni, nekem egyszerűen a 20 év feletti srácok jönnek be, nem tudom megmondani miért. Van valami hely, vagy van itt olyan esetleg, aki szívesen ismerkedik? Ne oltogassatok légyszi :S2014. febr. 10. 18:34
11/17 anonim válasza:
De kis naiv vagy.. :) majd kinövöd.
12/17 anonim válasza:
Amelyik 25 feletti pasi egy gyerekkel akar párkapcsolatot létesíteni azzal elég nagy problémák vannak.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen :)
2014. febr. 10. 19:57
14/17 anonim válasza:
Sajnos igen.
Majd megérted pár év múlva,egyenlőre ezt mi kicsit jobban tudjuk :)
Persze ha képes vagy összetartani egy családot,keresel,csinálod a házimunkát,főzöl és gyereket nevelsz minden nap,akkor nem szóltam.
15/17 A kérdező kommentje:
A tiéd is egy vélemény, én jelenleg így látom, ennyi :)
2014. febr. 10. 20:07
16/17 Sanker válasza:
Apám 6 évvel idősebb anyámnál, egész fiatalon ismerkedtek össze, (kort direkt nem írok) és azóta is együtt vannak.
22 vagyok, szintén 6 év, Te leszel a feleségem. :D
Ám beszélgethetünk :)
17/17 anonim válasza:
Dobj privit lehetunk baratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!