Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik de nem merem neki megmondani. Mit tegyek?
két változat van 3 végkimenetellel
1/a változat nem mondod meg tehát nem teszel semmit aminek semmi a végeredménye
2/b változat megmondod és kicsúfolnak érte stb amit vagy lexarsz majd vagy nem
2/c változat megmondod és lehet te is tetszel neki
ha arra alapoztam volna középiskolás koromba hogy kinevetnek régen rossz lett volna
mindig a kis alacsony lányok tetszettek tehát az a kategória akit az osztály/évfo. stb messziről elkerült
így ha igent mondott a kiszemeltem ha nemet visítottak a röhögéstől haverjaim
tudod hogy van a reklámszöveg? aki nem játszik az nem is nyer
20 éve is ugyan úgy kinevették az embert meg 40,160,1478 évvel ezelőtt is
folyton kaptam a piszkálást hogy "kerti törpéket gyűjtesz"
"kisebbségi komplexusod kompenzálod a törpelányokkal? mert ők még nálad is kisebbek?"
írhatnék neked vagy 8 oldalnyit amit minden nap megkaptam
és a felére nem is emlékszem már szerintem
ha valaki azt mondaná neked hogy az a lány aki neked tetszik "csúnya" neked már nem is tetszene? DEHOGYNEM
kicsit túl sokat adsz mások véleményére de neked kell tudnod hogy önmagaddal vagy a oszt.társ/suli stb vel vagy több időt
Az én sztorim a következő...:) lány vagyok és 16 évesen én mentem oda az osztálytársamhoz, és elmondtam neki, hogy tetszik nekem (jelezném, hogy sem azelőtt, sem azután nem csináltam ilyet) az volt erre a reakciója, hogy "neki ezen még gondolkodnia kell" hát köszi...:D gondolhatod, hogy esett...aztán úgy telt el 1 hét, hogy alig beszéltünk, égett a pofám, rá sem néztem, próbáltam elkerülni...majd közben elkezdett udvarolni nekem egy fiú a másik osztályból, és amikor a "kiszemeltem" erről tudomást szerzett végre belendült...összejöttünk, első szerelem lett belőle és 5 évig jártunk...:) 26/L
U.I.: Lehet megér egy próbálkozást...:)
Ha nem mered neki megmondani akkor jelezzél neki. Nézz a szemébe, és tünj magabiztosnak:)
Amúgy ha a csaj ha én lennék a csaj tuti, hogy nem mondanám el senkinek, mert én is kellemetlenül érezném magam...
Sok sikert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!