Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Összejönnétek okos, normális...

Összejönnétek okos, normális családú és csak származásilag cigány lánnyal?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim válasza:
48%
szánalmasok vagytok... szerintem a cigányok is, magyarok is hülyék, korcsok stb. az angolok, franciák, németek kb. 100* értelmesebb nép, mint az említett kettō összevéve.
2014. márc. 7. 01:24
 72/76 Z79 válasza:
59%
Igen.Volt már cigány baráznőm,egy helyen meloztunk,és nagyon szép,szexi csaj volt,jol megértettük egymást,összejöttünk,hosszú ideig voltunk együtt.Na és az ágyban valami fantasztikus volt.
2014. márc. 15. 06:34
 73/76 anonim ***** válasza:
Nem. A vér vízzé nem válik. És igen, rasszista vagyok. Te meg akkor menj közösülni a kutyákkal.
2014. márc. 20. 23:41
 74/76 anonim válasza:
Apukám mindig azt mondja ,hogy más a tradiciójuk! :)
2014. márc. 26. 20:04
 75/76 anonim válasza:

Undorodom a mentalitásotoktól.

Vázolom a helyzetet. Kérdező feltesz egy egyenes kérdést, fele válaszol rá, rendben. Másik fele elkezdi firtatni a kérdező hovatartozását, rendben.

Valami alapján úgy gondolják a kérdező valószíneg cigány.

Elkezdik kicsit szekálni.

Elkezdik mocskolni.

Elkezdenek KUTYÁKHOZ és más alacsonyabb rendű létformához hasonlítani egy EMBERT. Rendben. Miért? Mert lehet hogy cigány. Csorgó nyállal és ködös tekintettel verik a billentyűzetet. Olyan szavakat írnak le, melyek nem magyar emberhez méltók. Ha a kérdező visszavág:

Büdös cigány hajt a véred! Hát ez kérem undorító. Megértem ha valaki tapasztalatról beszél. De ez már csak a színtiszta gyűlölet megnyilvánulása. Én magam sem jönnék össze cigány nővel, 2 kivétellel, akiket ismerek és szeretek. Egyszóval, a félreértések elkerülésének érdekében, nem a "vér nem válik vízzé" és efféle hozzászólásokkal van gond. Hanem a kérdező mocskolásával, emberi mivoltának sárbatiprásával van gond. Gyakorlatilag földbe lett döngölve mert cáfolta amit máshogy gondolt. Na ez az undorító. Nem vagyunk emberek mindannyian?

És igen, cigány vagyok. Problem?

2015. aug. 10. 14:17
 76/76 anonim válasza:
Nem dijazom a fajkeveredést
2016. dec. 24. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!