Összejönnétek okos, normális családú és csak származásilag cigány lánnyal?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 12:58
52/76 anonim válasza:
Ezt már úgy az eleje fele lehetett tudni, hogy az!!
53/76 anonim válasza:
De vajon most miért nem válaszol valamit? Idáige elég nagy volt a mellénye.
55/76 anonim válasza:
Az is lehet, de előfordul, hogy lefeküdt alundi, mert este menni kell rezezni, vasazni...
56/76 A kérdező kommentje:
Egy idő után nálam is előjön a "ne etesd a trollt" című hozzáállás :D
2014. febr. 15. 15:35
57/76 anonim válasza:
Ja! Láttam te szerencsétlen, hogy máshogy tetted fel a kérdést. Mit szólnátok ahhoz ha egy négerrel összejönnék?
Valami ilyesmi a kérdés csak úgy állítottad be magad megint mintha csaj lennél. Egy regényt írtál! Ezért nem tudtál válaszolni. Én is írtam oda, hogy sok boldogságot! Egyből tudtam azt, hogy te lehetsz az. Te egy vicces Troll face vagy! Láma fiú!
58/76 Szergej55 válasza:
Nos talán a cigányoknál tényleg rengeteg dolog van, amiért a legtöbben azt gondolják róluk, amit (igénytelenség, szocializálódásra képtelenség, stb.) Ezt még alá is írom, csak sajnos azt általában ki szokták felejteni, hogy a nem cigány lakosság jó része számára is felfoghatatlan küldetés a normális mentalitás átvétele és sok "magyar" úgyszintén igénytelen, buta paraszt. Nem szándékom ezzel a cigányokat védeni, de el kellene gondolkozni, mielőtt másokat nagy mellénnyel minősítünk, ugyanis jó részünk szemében szintén ott az a bizonyos gerenda. Ahogy mondani szoktam: én nem vagyok rasszista, ugyanis mindenkit egyformán rühellek. Ha a fent említett lány helyzete ez lenne, nem volna akadálya annak, hogy összejöjjek vele.
59/76 anonim válasza:
Nekem nem kéne cigány..igen rasszista vagyok de van rá okom méghozzá nem kicsi..innentől lehet nyugodtan lepontozni és köpködni rám de undorodok minden cigánytól
60/76 anonim válasza:
Én is undorodom a gondolattól, hogy egy cigánnyal kezdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!