Összejönnétek okos, normális családú és csak
származásilag cigány lánnyal?
mr/mrs kérdező én volnék a 11-es az nem raszizmus ha valaki alapból alsobbrendű ( persze a sokévnyi beltenyészet miatt ) és nagyrészt hibás géneket hordoz
2014. febr. 15. 13:22
22/76 A kérdező kommentje:
Nem provokatív, hanem vitakezdeményező kérdés :)
Szeretném, ha elgondolkoznának az emberek néhanéha, hogy "hmm, miért is gondolom ezt? lehet, hogy semmi nem indokolja?"
Ha az öngyilkosság és egy cigány lánnyal történő közösülés között kellene választanom, inkább előbbit választanám. És hogy miért? Mert a vér nem válik vízzé, mondhat bárki bármit.
2014. febr. 15. 13:22
én vagyok a 11/21-es de elpofásztam hogy indokolja :)
2014. febr. 15. 13:23
És akkor mi van, ha kimeríti a rasszizmus fogalmát? Annyira ellentmondásos ez a világ. Van két dolog, mindkettő elítélendő erkölcsileg: a házasságtörés és a rasszizmus. Az előbbit úgy mutatják be, mintha teljesen rendben lenne, míg az utóbbi maga a gonoszság. Miért?
Mindenki azt gondol a másikról, amit akar. Rasszista vagyok, vállalom. Az én véleményem semmivel sem ér kevesebbet, mint bárki másé. Lehet lepontozni, tolerancia bajnokok.
Egyébként az ilyen toleránsok sétáljanak már végig egy szép nyári éjszakán a Népszínház utcán és a környező helyeken, esetleg küldjék oda anyjukat, barátnőjüket.
2014. febr. 15. 13:24
Jó kezdeményezzünk vitát... A viselkedésmódjuk akkor is kijön belőlük, ha már régen kikupálódtak. Nem tudják a többszáz éves szokásaikat maguk mögött hagyni. Akármennyire is leplezik a származásukat, előbb-utóbb kibukik a viselkedésén a vér, és meglátszik, hogy ugyanolyan, mint a többi...
2014. febr. 15. 13:26
Szerintem a kérdező egy cigány leányzó!! Szeretné megtudni, hogy van esélye egy Magyar fiúnál. Ez csak fikció volt a részemről, de lehet igaz is.
2014. febr. 15. 13:31
28/76 A kérdező kommentje:
Jó, elhiszem, hogy vannak olyan cigány közösségek, sőt, a legtöbb ilyen, amik nagyon irritálóak és undorítóak, (ez egy teljesen más és sokkal bonyolultabb probléma) DE!! A kérdésem nem ez volt, HANEM: hogy ha megismernétek valakit, aki, attól, hogy cigány a származása, a viselkedéséből és a személyiségéből egyáltalán nem lehetne ezekre a közösségekre asszociálni, és a családja sem ilyen lenne egyáltalán, hanem magyarként élnének, akkor hogyan viszonyulnátok hozzá. Ezeket a "vér nem válik vízzé" hülyeségeket honnan veszitek?
Nem jarnek. Nem akarok nagykessel a hatamban tancolni egy buliban se, mert a cigányok kozt ez poenkodas...rendes ciganyt egyet ismertem egesz eddigi eletemben...tobbseg mocsadek. Az nem rasszizmus, ha kifejti valaki a velemenyet. Az rasszizmus ha felbujt masokat arra, ha provokal ket etnikumot arra hogy egymasnak essenek, ha mindenfele eloismeret nelkul becsuletsertest kovet el nagy tomegek elott a cigok ellen
2014. febr. 15. 13:33
A vér nem válik vízzé kifejezést onnan vesszük, hogy a környezetünkben nagyon sok példa volt már a cigány-magyar együttélésre...
Akkor is úgy viszonyulnék hozzá, hogy ember, normálisan állokhozzá, de kapcsolatom ne legyen vele.
2014. febr. 15. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Vannak itt[normális, szép, csinos, vékony, kedves, kommunikatív,15-17éves, bulizós, sportos, okos, divatos, fotogén, kicsit komoly, felelősségtudatos] lányok?