Összejönnétek okos, normális családú és csak származásilag cigány lánnyal?
Eleve úgy kellet volna feltenni a kérdést.
Van-e bajotok azzal ha egy Magyar és Cigány össze jönnek egymással!
Szerintem a válasz egyértelmű lett volna. Mindenki azt írta volna, hogy kit érdekel. Azt csinálsz amit akarsz. Nincs vele baj.
Te azt kérdezted, hogy nekem vagy nekünk kell-e cigány. A válasz az, hogy nem kell!!!
Ha úgy tettem volna fel a kérdést, akkor nem az derült volna ki, hogy TI megkülönböztettek-e magyart és cigányt (ha egyébként ugyanolyan a személyiségük), hanem csak az, hogy zavar-e, ha valaki nem különb9zteti meg őket :)
Én pedig nem erre voltam kíváncsi.
Nehogy már a Cigányságot egyenlővé tedd a Magyarsággal!
Ki kérem magamnak ezt a megaláztatást. A világban ha szétnézel ( Németország, Francia, Canada stb..) Sehol sem szeretik őket és senki sem tartja velük egyenértékűnek őket a saját népéhez képest. Ez csak is a Cigányság bűne!! Lassan már a Cigány szó csúnya szónak számít. Azért mert úgy viselkednek!! Érdekes a Magyar vagy Lengyel szó nem csúnya szó! A Cigányság meg úgy tud javítani ennek a kérdésnek az eredményén ha megtanul viselkedni és élni. Mint egy kúlturált európai ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!