Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálja ezt? Nagyon...

Miért csinálja ezt? Nagyon idegesít!

Figyelt kérdés

Évfolyamtársam a fiú, mindketten 9.-esek vagyunk és van barátnője aki 11.-es. Régóta ismerem a srácot, kábé 3-éve. Reggel úgy ment el mellettünk a folyóson, hogy még csak véletlenül se nézett rám, hogy ne kelljen köszönnie, pedig biztos észrevett.

Utána egy folyóson volt óránk és a barátnőjével volt, de egész végig engem nézett, aztán mikor megint kimentünk, akkor meg a barátnőm mondta, hogy egész végig engem nézett...

Régebben tetszett nekem, de ezt tudja is, de ennek már 2 éve... De ha nézni tud, akkor miért nem köszön?

2014. febr. 13. 15:31
 1/7 anonim válasza:
hat ezt tole kene megkerdezni igy nemtudhatod meg
2014. febr. 13. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt olyan hogy jó barát mellett úgy elmentem az utcán (közvetlen mellette), hogy nem köszöntem rá. Annyira el voltam bambulva, hogy tényleg nem vettem észre.

Vele is lehetett ilyen.

2014. febr. 13. 15:34
 3/7 anonim válasza:
lehet most meg te tetszel neki. figyelget,érdekli mit csinálsz,kivel beszélsz stb. azt meg hogy miért nem köszön,csak maximum egy hasonló korú kisgyerek tudja megmondani.
2014. febr. 13. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

1mert bunkó

2fél a normális lányoktól

(márha az vagy)

2014. febr. 13. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert még gyerek, és fél a pofára eséstől.
2014. febr. 13. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
ha tecik valaki anak köszönök a legritkábban ha ez segítXD
2014. febr. 13. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg közvetlenül mellém ült le a barátnőjével, pedig még az egész pad szabad volt...
2014. febr. 23. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!