Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk, tureket idegesit, ha...

Fiuk, tureket idegesit, ha egy lany sokat beszel, fecseg?

Figyelt kérdés
Szeretek beszelni, levelezni, de altakaban azt tapasztalom, hogy a fiuk itt pl. csak 2-3 soris valaszokag adnak, meg tobbnyire csak kerdeznek, es rajottem, mig en szinte elmeselem eletem tortenetet, en szinte semmit nem tudok roluk. Fiuk, ti nem szerettek magatokrol meselni, vagy mi a baj, En szivesen hallanek torteneteket a beszelgetopartneremtol is, de rajottem, hogy altalaban csak en jaratom a szamat, es ez olyan kinos. :/
2014. jan. 24. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel baj. Én meg túl keveset beszélek, ha alig ismerem a beszélgetőpartneremet, mert fogalmam sincs, hogy mi az ami érdekli velem kapcsolatban és mi az ami untatná...Én szeretnék olyan lenni, hogy nem azon gondolkodom folyton, hogy vajon mit mondjak neki, meg, vajon akkor ezt meg azt elmesélhetem-e.

22L

2014. jan. 24. 16:32
 2/7 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Nem idegesít, amíg értelmes dolgokról beszél, nem csak hülyeségekről. Levelezésekkor pedig igyekszem minél többet írni, bár tény, hogy magamról leginkább csak akkor beszélek, ha kérdeznek.
2014. jan. 24. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
fenéket, sokkal jobb ha beszédes, nem szeretem a kis néma csajokat, olyan kis sunyik, mintha flegmák is lennének, persze lehet h nem azok, csak olyannak tűnnek
2014. jan. 24. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten szeretem a locsi-fecsi lányokat. Persze amikor olyan a helyzet akkor tudja tartani a száját!

Én pedig pontosan ugyan ezt tapasztaltam veletek lányokkal is! Írásban 2 soros válaszok jönnek már néha igazi kuriózum amikor valaki megemlít magáról kérdés nélkül valamit amit úgy gondol kapcsolódik a témához és nem harapófogóval kell kihúzni belőle. Néha én írom a rohadt hosszú üzeneteket és vissza kapok olyat amiben fél sorban válaszol mindenre amit felhoztam. :( Hát marhára lelombozó...

2014. jan. 24. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten szeretem a fecsegő lányokat, sőt akár egész nap tudom olvasgatni éppen mikor mi, hol történt vele.

Én például azért nem tudok hosszú válaszokat adni mert inkább tényeket közlök amiket következetesen adok elő. Így nehéz összehozni egy 1000 szavas fogalmazást egy szimpla válasz gyanánt.

2014. jan. 24. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Azert mert nem kerdezel. :)
2014. jan. 24. 16:50
 7/7 anonim válasza:
Jobb mintha 1 szót se szólnál meg görcsösen ülnél a gép előtt és azon agyalnál hogy mit írj neki.
2014. jan. 24. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!