Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Tetszik a lány ha? . (lent)

Fiúk! Tetszik a lány ha? . (lent)

Figyelt kérdés
gyerekes kérdésnek fog tűnni, de kb. úgy is érzem magam most :D... szóval ha bejelöl egy fiú facebookon akkor miért nem ír rám? :D nem tetszem neki? én nem merek ráírni, meg szerintem az nem is a lány dolga, elvégre ő keresett meg...

2014. febr. 11. 00:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nyugodtan irj ra. lehet hogy o ugy veszi, hogy meg volt az elso lepes(bejeloles) most te jossz a masodikkal (rairas)

Ha kesobb nem ir majd, akkor ennyi volt, hagyd, ne irj masodjara is.

2014. febr. 11. 01:28
 12/17 A kérdező kommentje:
engem is elszomorít...de ilyen lett ez a világ :/ :D sokkal egyszerűbb lenne személyesen intézni ezeket a dolgokat és ezért várom, hogy lépjen valamit, hogy ne csak "fbismerősök" legyünk
2014. febr. 11. 01:30
 13/17 A kérdező kommentje:
és ilyenkor mit vagy hogy? :D nem vagyok jártas ebben a facebookon ismerkedős dologban :D éééés igazából megszoktam, hogy tepernek értem :D
2014. febr. 11. 01:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint most emberedre akadtál.
2014. febr. 11. 01:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát kedves kérdező, most letöröm a kedved, oké? No nem rossz indulatból.

Attól, hogy bejelölök egy lányt a facebookon, akit esetleg ismerek is személyesen, attól még nem akarok tőle valamit. :) Van pl egy volt osztálytársam (estire járok), aki az előző félévben o.társnőm volt, de most már nem az. Nem is ismerem igazán, sosem beszéltünk, de azért bejelöltem. De ez még nem jelent semmit. Mivel afféle vagány csaj, akik bulizik meg tapadnak rá a srácok, én nem is tapadnék rá, mert nem az a fajta vagyok, hanem a másik véglet. (csak akkor kezdeményezek valakinél, ha már nagyon megérett a szándék bennem és komoly is, nem "teperek" csak úgy valakinél és nem "csajozok")

23/F

2014. febr. 11. 07:01
 16/17 anonim ***** válasza:

De azért te sem tennél elvből semmit az ügy érdekében.

Megmondom őszintén, az ilyen csajoktól kívánom, hogy megmentsen a sors.

De ne félj, majd lesz olyan, aki nem csak gyakorin rinyálni tud, hanem netán rá is ír. Aztán ha majd vele összejön, későn sírsz, hogy elszúrtad.

2014. febr. 11. 08:42
 17/17 anonim ***** válasza:

hát írd neki, hogy szia.

Azért nem mindegy, hol ismerted meg, mert kb az írásodból az jött le, hogy szórakozóhelyen ismerkedtetek meg, és csak most jelölt be. Ebben az esetben jó a szia, mi a helyzet, vagy akármi

2014. febr. 11. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!