Fiúk! Tetszik a lány ha? . (lent)
Figyelt kérdés
gyerekes kérdésnek fog tűnni, de kb. úgy is érzem magam most :D... szóval ha bejelöl egy fiú facebookon akkor miért nem ír rám? :D nem tetszem neki? én nem merek ráírni, meg szerintem az nem is a lány dolga, elvégre ő keresett meg...2014. febr. 11. 00:55
1/17 anonim válasza:
Csak a posztjaidra/képeidre volt kíváncsi amiket eddig nem láthatott. :)
2/17 A kérdező kommentje:
több hónapot vártam, hogy bejelöljön :DD és ha nem érdeklem (konkrétan nem is ismerem) akkor miért kíváncsi rám?
2014. febr. 11. 00:58
3/17 anonim válasza:
Akkor meg írjál neki te, hogy mégis mit akar!?
Ha valaki kopogtat az ajtón, te kinyitod de a látogató nem szól semmit akkor ott álltok 3 napig egymást nézve? :D
4/17 anonim válasza:
Igazából... Miből gondolod, hogy akar bármit is? Én se várom minden lánytól, aki bejelöl, hogy egyből ajánlja fel magát párkapcsolatra...
5/17 anonim válasza:
kérdezed meg hogy: "Szia:) ismerjük egymást?:D"
6/17 A kérdező kommentje:
óóó én nem párkapcsolatra gondoltam, csak arra, hogy nyilván okkal keresett meg...(legalábbis nagyon bízok benne) mennyire félénkek a fiúk? :D
2014. febr. 11. 01:08
7/17 A kérdező kommentje:
mind2en tudjuk hogy tudjuk hogy ki a másik :D kínos lenne...
2014. febr. 11. 01:09
8/17 anonim válasza:
Lehet csak el akarja érni az 1000db ismerőst és kell egy ilyen arc is a profiljába.
9/17 A kérdező kommentje:
:DDDDD nem hinném, elég zárkózott ahhoz. milyen egyértelmű bátorító jelet adhat egy lány amivel "nem adja ki magát"? :D
2014. febr. 11. 01:23
10/17 anonim válasza:
Ha lesz is valaha ebből valami, kicsit szomorúnak érzem magam, hogy egy újabb love story kezdődött úgy, hogy "és akkor bejelölt facen"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!