Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, milyen esetekben van...

Fiúk, milyen esetekben van az, hogy hosszasan fapofával nézitek a lányt újra, újra és újra?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha be vagyok állva.
2014. febr. 9. 17:45
 2/10 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
Ha épp beszélgetni próbáltok vele és ezt csinálja akkor LÁMA. Ha csak messziről néz akkor lehet hogy tetszel neki csak nem tudja hogy vegye fel a kontaktust(valószínűleg te is ugyanígy nézel rá)
2014. febr. 9. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
az érdektelen arccal próbálom érzékeltetni vele, hogy k.rvä unalmas a szövegelése.
2014. febr. 9. 17:46
 4/10 A kérdező kommentje:
igen én is ugyanígy nézem csak nem tudom , hogy tetszem neki vagy mert nez allandoan olyan feltunoen hogy mar lassan hatrafele megy mert en mogotte vagyok es annyiszor hatranez
2014. febr. 9. 17:47
 5/10 A kérdező kommentje:
amúgy én úgy gondoltam hogy még nem ismerjük egymást és soha nem is beszéltünk
2014. febr. 9. 17:49
 6/10 Moszuke ***** válasza:
akkor szoktam fapofát vágni ha valami baromságot mondd a lány, hogy vegye már észre magát és nem akarok rommá oltani az önbecsülését mert tudom, hogy amúgy sincs neki ezért csak "nézek rá"
2014. febr. 9. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Amikor nem tudom, hogy szólítsam meg.
2014. febr. 9. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha valakit újra, újra és újra csak fapofával néz, akkor valószínűleg érdemes is őt nézni! Neked tetszik, hogy nézed vagy csak idegesít? Mert ha tetszik próbáld meg ne csak nézni hanem valami jelét adni, de ha meg nem, akkor mutass be neki és ne foglalkozz vele!:D
2014. febr. 9. 18:16
 9/10 A kérdező kommentje:
igen nagyon is tetszik ugyhogy koszonom szepen a valaszokat :)
2014. febr. 9. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
ha tetszik nem birom soká nézni mer aranéz elfordulok, de bármi másér nézhetnek ugy
2014. febr. 11. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!