Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20 feletti soha még egy...

20 feletti soha még egy csókban sem részesülő fiúk, ti mit rontottatok el?

Figyelt kérdés
Mennyire vagytok válogatósak? Mennyire vagytok félénkek, pl van annyi bátorság bennetek, hogy random megpróbáljátok annál akit nem ismertek de tetszik pl nyilvános helyen? stb...

2014. febr. 8. 21:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
tehát olyan 20 feletti srácok akiknek soha nem volt még barátnője, csókot se kapott soha és szűz még...
2014. febr. 8. 21:32
 2/11 Fernando_09 ***** válasza:
100%
Figyelj, azok a srácok akikre te gondolsz, ha tudnák, hogy mit rontottak el, akkor valószinüleg már úgy csinálták volna, hogy jó legyen. Aki ebben a helyzetben van, amiről kérdezel, az sokszor nem tudja, mit és hogyan rontott el, max csak részben sejti.
2014. febr. 8. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem vagyok válogatós,csak pár alap dolog van ami fontos számomra.Eléggé félénk lettem,és önbizalom hiányos hiszen a 7 év alatt egy pozitívumot sem kaptam senkitől visszafelé,csak az elutasítás.De szóba se állnak velem,szóval még beszélgetni sem tudok velük.Egyből elküldenek és ennyi.

Amiket tudtam,hogy elrontottam azokat kijavítottam már rég,de azóta sem lett eredménye a dolgoknak és így már beleuntam eléggé a dolgokba.

A kezdeményezés számomra elég nehézkes lett mára,de van amikor megtenném.Csak a lehetőségeim elég kevesek,mert nem nagyon járok el túl sokszor helyekre,csak ritkán.Mert nem nagyon van kivel elmenni,így hát egyedül szoktam legtöbbször elmenni ha van kedvem hozzá.

Ahhoz,hogy én odamenjek egy lányhoz az első dolog az,hogy legyen egyedül.Na ilyen szerinted hányszor van a mai világban?Még a mosdóba is csoportosan járnak a lányok.

Ráadásul nagyon kevés lehetőségem van is rá kezdeményezni mint említettem,így hát nehézkes ez a dolog.

Lenne még mit mesélni róla,de túl hosszú lenne és csak belekötnének az itteni emberek,akik amúgy is sikeresek mindenhol.

22/F

2014. febr. 8. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:

3-mas, én azért nyomtam egy zöld mancsot.

Ne foglalkozz annyit mások véleményével, érdekes volt olvasni amit írtál.

2014. febr. 8. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Régebben eléggé válogatós voltam, bár akkor volt egy lány akibe szerelmes voltam és évekig harcoltam érte reménytelenül mert nem akartam tudomást venni arról hogy nincs nála esélyem.

Persze barátok voltunk sokáig, elhülyéskedtünk mi évekig de akárhányszor bepróbálkoztam nála, mindig ellökött magától.

Meg ugye én elég félénk és visszahúzódó is vagyok, bár megtudok nyílni ha már valamilyen szinten megismerek valakit, de az első lépésre nem vagyok képes ami nagyon zavar. Persze ismerkedem neten időnként szereztem is itt 1-2 lány barátot meg régebben személyesen is elég sokat beszéltem lányokkal, de sose jutottam el még a csókig sem. Az a baj hogy túlsúlyos vagyok amit sokáig nem ismertem be és abba voltam hogy nem feltétlen fontos a külső. De ráébredtem arra hogy igen is számít az is, így elkezdtem mozogni tettem egy elhatározást amit tartok magam előtt és ha leadom a felesleget és jobban ki izmosodok akkor talán lehet valami esélyem. De sajnos régebben 2-3 éve nem foglalkoztam nagyon senkivel sem, nem jártam el nagyon otthonülő lettem így nagyon már barátaim sincsenek tehát nem nagyon tudok kimozdulni, dolgozok is ami elég sok időt elvesz, igazából az egyik új társaságba is ahol voltam ott is ezért szakadt meg a kapcsolat mert hát ugye a munka és sokat dolgoztam még a régi helyemen hétvégente is ami végett nem volt időm másra sajnos.

Most dolgozok meg edzek keményen már van látszata a dolognak szerencsére szóval az csak lelkesebbé tesz engem.

Csak ugye egyre jobban gyötör a magány hogy körülöttem mindenkinek van párja a korosztályomból, mindenki boldog utcán is nincs olyan nap amikor nem látnék szerelmespárokat kéz a kézben csókolózni stb... Én egyedül csak öleléseket kaptam egy lánytól de ez minden. Meg néhánnyal puszival köszönök nekik de több nincs sajnos, és ez sokat rontott az önbizalmamon amit próbálok helyrehozni.

2014. febr. 8. 22:01
 6/11 A kérdező kommentje:
az igazság az h én válogatós vagyok a barátaim szerint, mert én ahhoz megyek oda aki tetszik és így mindig a szintemen felül próbálkozom szerintük, bár én nem adom fel hanem addig küzdök azért a lányért aki nekem is tetszik külsőre és belsőre is és én is vonzalmat ébresztek benne, amíg élek, sokan meg sem merik próbálni mi legalább annyit elmondhatunk hogy ezt megtettük
2014. febr. 8. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Nehéz ezt így megmondani. Mindenesetre biztos közrejátszott benne a vallásos háttér, amiben nevelkedtem, és hogy viszonylag későn 16 évesen volt az első szárnypróbálgatásom, ami a csajozást illeti. Persze rögtön visszautasított a lány, pedig rengeteg bátorságot kellett összegyűjtenem hozzá. Később tovább próbálkoztam, ami persze újabb kudarcokat szült. Az amúgy is gyenge önbizalmam (amit az iskolás éveimet végigkísérő kiközösítésnek és gúnyolódásnak köszönhetek) nagyon megingott. Aztán egyetem, de ott sem lett jobb a helyzet. Folyamatosan csak újabb visszautasítások. Aztán gondoltam, hogy megpróbálok változtatni magamon. Jelentős súlyt dobtam le, odafigyeltem az öltözködésre, új frizurákat próbáltam ki, de próbáltam fejleszteni a belsőmet is, leküzdve a szociális szorongásaimat is, fejlesztve a készségeimet, még a PUA módszereknek is utánajártam, hátha integrálni tudom egyes elemeiket. Az eredmény még több visszautasítás. Az egésznek annyi haszna azért volt, hogy legalább baráti szinten közelebb tudtam kerülni lányokhoz. Aztán ők mondták el, hogy a külsőm a probléma, és hogy valószínű sosem fogok találni olyan lányt, akinek tetszeni fogok. Válogatós nem vagyok amúgy, és már azt a szintet is elértem, hogy ne okozzon problémát egy random leszólítás.
2014. febr. 8. 22:25
 8/11 A kérdező kommentje:
rengeteg csúnya, jelentősen túlsúlyos lány van az országban, így ha tényleg már nem számít a külső és nem vagy válogatós akkor az szinte lehetetlen hogy ne gyere össze egy lánnyal, aki úgysem válogathatna...
2014. febr. 8. 22:32
 9/11 A kérdező kommentje:
társkeresőkön is hihetetlenül sok csúnyácskább lány van akik nem találnak barátot és gyakorlatilag bárkit elfogadnának annak, így szerintem ez egy áldás neked ha nem vagy válogatós akkor hajrá, regisztrálj ilyen oldalakra és hidd el hogy ha az összes létező csajnak írsz és senkit nem válogatsz ki akkor egy de szerintem akár több lánnyal is össze fog jönni valami
2014. febr. 8. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy mi a gond azzal, ha valaki válogat? Jöjjek össze egy olyan csajjal, aki nem igazán tetszik, csak azért legyen velem, mert nincs senkim és csak kitöltse az űrt? Ezért van ennyi hűtlenség és megcsalás. Én egyáltalán nem elégszek meg olyan nőkkel. Amúgy én 24 éves vagyok én se voltam még nővel nem is csókolóztam, mert előtte elég gyerekes voltam, és egy elég rossz dolgot éltem át, de ez személyes. Aztán nagyon sokat tanultam az élettől és elég sokat változtam, de én már ezen nem rágom magam, hogy nem voltam még nővel, mert tudom, hogy idővel találni fogok megfelelőt. E miatt is hagytam abba a netes társkeresést, mert szerintem elég gyatrák. Szerintem aki normális kapcsolatot keres az nyugodtan válogasson, DE ne akarjon senki se annyira párkapcsolatot, mert taszítja a nőket, ha valaki görcsös, inkább legyen más célotok is az életben!
2014. febr. 16. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!