Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakuló kapcsolatot rontottatok már el?
igen, azt hiszem egyszer sajnos történt valami hasonló...bár nem lett vége akkor, de valami elromlott és halálra lett ítélve az egész... utána már sehogyse volt jó
egészen pontosan nem tudom, mit tettem, csak sejtem... akkoriban beteg voltam egy hónapig és nem akartam, hogy úgy lásson, ezért visszautasítottam minden alkalommal, mikor találkozni akart velem, lehetséges, hogy megingattam ezzel az önbizalmát, vagy megbántottam ezzel, esetleg rosszra gondolt, nem tudta, hogy miért változtam így meg hirtelen... ráadásul pont az első szex után kezdődött ez az időszak, szegény még azt is hihette, hogy azzal volt bajom, pedig utána igyekeztem biztosítani róla, hogy mennyire szeretem, hogy milyen jó az ágyban, hogy milyen szexi, stb., de valszeg elrontottam végleg és már nem tudtam visszacsinálni
22/L
huh, de még hogy rontottam el:D szerencsére együtt vagyunk a barátommal, de fogtam jócskán a fejem mikor megtörtént ez:D
látásból ismertem már a mostani barátomat, egy kisvárosban lakunk és nőcsábász híre volt akkoriban:) :D és történetesen a 2. randin mondtam neki, mert a titkokról beszélgettünk, hogy csókolóztam csajjal. Hát le volt döbbenve szegény srác és mondja h ő elég régimódin gondolkozik ebben és meglepődött. Azt hittem elbasztam, le is mondtam az egészről, h ezek után normális lányként nézzen rám, aztán nagy meglepetésemre újra randizni hívott és már egy éve együtt vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!