Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alakuló kapcsolatot rontottato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakuló kapcsolatot rontottatok már el?

Figyelt kérdés
Tehát, volt már olyan, hogy alakult valami, de tettél valami olyat, ami miatt a másik úgy döntött, hogy mégsem kellesz neki?
2012. febr. 8. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Szinte mindig ez van. :( Ki ábrándulnak belőlem, pedig nem is ismernek meg.
2012. febr. 8. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyes lányoknál ehhez egy szexre utaló beszólás is elég.
2012. febr. 8. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
ahaa,vagyis nemtom, van egy lány akivel alakult a kapcsolat,de mostanság egyáltalán nem foglalkozik velem, nem tudom mit rontottam el:/
2012. febr. 8. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha már alakul, akkor nem tudom elrontani.
2012. febr. 9. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:

igen, azt hiszem egyszer sajnos történt valami hasonló...bár nem lett vége akkor, de valami elromlott és halálra lett ítélve az egész... utána már sehogyse volt jó

egészen pontosan nem tudom, mit tettem, csak sejtem... akkoriban beteg voltam egy hónapig és nem akartam, hogy úgy lásson, ezért visszautasítottam minden alkalommal, mikor találkozni akart velem, lehetséges, hogy megingattam ezzel az önbizalmát, vagy megbántottam ezzel, esetleg rosszra gondolt, nem tudta, hogy miért változtam így meg hirtelen... ráadásul pont az első szex után kezdődött ez az időszak, szegény még azt is hihette, hogy azzal volt bajom, pedig utána igyekeztem biztosítani róla, hogy mennyire szeretem, hogy milyen jó az ágyban, hogy milyen szexi, stb., de valszeg elrontottam végleg és már nem tudtam visszacsinálni

22/L

2012. febr. 9. 02:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, már sok alakuló kapcsolatot rontottam el, legalábbis ha a neten ismertem meg a lányt. Mégpedig mindig azzal, h meglátott élőben, és csalódott, h mennyivel rondább vagyok, mint képen.
2012. febr. 9. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első netes randi az még nem egy alakuló kapcsolat.
2012. febr. 9. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:

huh, de még hogy rontottam el:D szerencsére együtt vagyunk a barátommal, de fogtam jócskán a fejem mikor megtörtént ez:D

látásból ismertem már a mostani barátomat, egy kisvárosban lakunk és nőcsábász híre volt akkoriban:) :D és történetesen a 2. randin mondtam neki, mert a titkokról beszélgettünk, hogy csókolóztam csajjal. Hát le volt döbbenve szegény srác és mondja h ő elég régimódin gondolkozik ebben és meglepődött. Azt hittem elbasztam, le is mondtam az egészről, h ezek után normális lányként nézzen rám, aztán nagy meglepetésemre újra randizni hívott és már egy éve együtt vagyunk:)

2012. febr. 9. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!