Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bunko csaj vagyok, ha bennem...

Bunko csaj vagyok, ha bennem fel se merul, hogy Valentin napra ajandekot vegyek?

Figyelt kérdés

Egy kozos vacsit tervezek, hogy egyutt is fozzunk.

Inkabb egy steakre es egy uveg borra koltom a penzt, hiabavalo plussmacik helyett, amivel egy pasi ugyse tud mit kezdeni.

Es ugy vagyok vele, hogy Valentinnapra draga ajandekot adni hulyeseg.

Akkor karacsonyra mit veszel? Wellness hetveget Becsben?

2014. febr. 10. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igazad van!
2014. febr. 10. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
egy jó steaknek tuti minden férfi jobban örülne, mint vmi gagyi kulcstartónak!
 3/11 anonim válasza:

az

vagy

4/11 kismutyesz_ ***** válasza:
Te döntésed, az a lényeg, hogy szívből jön. Bár én inkább már készen várnám a vacsival gyertyafény és rózsaszirmok közepette borral. :)
2014. febr. 10. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek? Mi az istennek kell ajándékozni Valentin napkor?!! Ha szereted a párod akkor az év minden napján szeresd, ne csak egy hülye ünnepen!

/ Kérdező, hogy válaszoljak is: bőven jó.. nem vagy bunkó ez miatt.

2014. febr. 10. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Számomra a Valentin nap nem ünnep, csak egy ránk erőltetett valami, ami jó biznisz az érintetteknek...

De aki ünnepli... akkor sem kell gagyi ajándék, egy jó vacsi, egy bor, egy kettesben eltöltött este... simán elég. :)

2014. febr. 10. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi a négy évünk alatt még egyszer sem vettünk konkrétan ajándékot egymásnak, szülinapkor sem, karácsonykor sem, tényleg, soha. Úgy is mindig megvesszük, ami kell éppen, és nagyobb dolog (szemüveg, számítógép), porfogókat nem gyűjtünk, fényképeket meg évente egyszer nyomtatunk albumba, de az sem ajándék, és eleve együtt csináljuk.

Alkalmakkor közös (drágább, ha épp telik rá) program, iszogatás/meghittebb vacsora - de hát ezek hétköznap is megvannak sokszor.

Bár férjem kétszer írt nekem szerelmes verset, ezek végül is tekinthetők ajándéknak, bár egyik sem alkalom miatt volt, csak jött az ihlet.

2014. febr. 10. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy az, szerintem ez teljesen jó. De remélem már tisztáztátok, hogy nem adtok egymásnak ajándékot, nehogy kellemetlen helyzet legyen belőle.
2014. febr. 10. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Én sem gondoltam plüssmacira meg hasonló szarságokra. Holnap elmegyek a szexshoppa és nézek valami huncutságot, amiben mind a ketten az örömünket leljük (de főleg én) meg egy szál vörös rózsa és kész.

Egyébként a vacsinak én is örülnék, remélem én is fogok majd kapni :)

2014. febr. 10. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Jóhogy igazad van.
2014. febr. 10. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!