Hogyan pattintsam le úgy hogy nem bántom meg? Hülye voltam hogy megtetszett?
Figyelt kérdés
Most már csak volt egy fiú aki tetszett de egy lánynak ezt elmondtam (hogy az a fiú tetszik nekem) és megkérdezte a fiút hogy ő neki tetszik-e valaki és azt mondta hogy senki csak én (olyan aranyos)és az idióta lány elmondta neki hogy tetszik nekem de amióta ez történt álandóan irogat facen és úgy érzem nem vagyok kész egy kapcsolatra meg egyszerűen undorodom az ilyen nyálas szerelmes dolgoktól (már egy ideje hányingerem van) de nem akarom megbántani kapkatnék valami ötletet hogy hogyan pattintsam le??? (itt van a nyakamon valentin nap és nem akarom akkor megbántani)2014. febr. 8. 23:47
2/2 October15 válasza:
Áhhhhhh:) Ez azért igen csak káröröm a javából az olyan embernek akinek a szent hármasság a cinizmus - irónia - szarkazmus tengelyen teljesül :D
A: v tényleg hánysz az ilyentől amit meg értek vagy B: ha már a tiéd lehetne akkor nem kell effektus.. feltételezem max gimibe jársz szóval ez utóbbi is még belefér.
minden esetre: mi lenne ha 1xűen közölnéd h már tárgytalan a dolog ? 2 indokom is van arra h miért így tegyél: 1.: mivel igaz. 2.: mivel ha nyálgép akkor mondhatsz te bármit úgyis be fog sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!