Megtetszett a barátom. Mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy barátom és megtetszett. Tetszek neki de minimálisan. Megkérdeztem tőle hogy mit szólna ha megcsókolnám? Azt felelte hogy először meglepődne majd elpirulna. Neki más IS tetszik nem csak én,de én nagyon beleszerettem. Mit tegyek ha minden éjjel azt álmodom hogy megcsókolom? Vagy ő engem? Vagy szerelmes történeteket játszok el? És verseket írok? Mit tegyek? Segítsetek légy szíves! 14/L2014. jan. 5. 00:04
2/13 Hero L válasza:
Nem tudhatod, hogy komolyan tetszik-e neki egy másik csaj. Beszélgess el vele az érzéseidről komolyan!
4/13 A kérdező kommentje:
Szop? Ez most mit jelentsen? :)
2014. jan. 5. 00:16
6/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy átszeretek beléd! XD Grrrr....
2014. jan. 5. 00:35
8/13 A kérdező kommentje:
XD Viccelek nyugi! :D
2014. jan. 5. 00:42
9/13 anonim válasza:
engem nyugodtan lecuppanthatsz drága virágszálam :*
10/13 A kérdező kommentje:
Grrrr....:* XD
2014. jan. 5. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!