Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom mellett megtetszett más, és ez tönkretesz?
Ezt a kérdést én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__5..
Ez a helyzet, amiben most 18 évesen benne vagyok lelkileg. És sajnos ezt fokozza, hogy a barátom mellett megtetszett más. Na most a barátom az egyik támaszom, segít is mindenben, mellettem van folyton! Már ő idegeskedik az állapotom miatt. Ennek ellenére megtetszett más....a másik fiú kapcsán(ha kedves velem) elmúlnak a félelmeim, látom az élet értelmét, boldog vagyok. A barűtom hiába kedves velem, azt érzem leterhel a kapcsolat, és nincs értelme semminek...ugyanakkor meg szükségem van rá...tudom, hogy ez elég furcsa, de a barátom az aki tartja bennem a lelket, és ilyen emberrel(nem férfival, emberrel), ritkán találkozom mint ő, egyszerűen kincset ér...akárhányszor felmerült a szakítás gondolata, szétestem, és nagyon rosszul voltam. Ha meg vele vagyok úgy érzem, hogy lehetne jobb életem....de ha meg nincs velem, akkor meg mindent megadnék, hogy velem legyen.
Én boldog akarok!!!!! lenni a barátom mellett. Kérlek segítsetek, hogy felejtsem el a harmadik fiút? Sajnos a félelmeim 90%-a a másik fiú miatt vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!