Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak ha megtetszett...

Mit csináljak ha megtetszett egy srác?

Figyelt kérdés

Szóval elég reménytelennek látszik a helyzetem de van egy 17 éves fiú aki egy iszonyat szexi szőke fiú és régebben együtt buszoztam vele aztán megláttam egyszer az uszodában(vízilabdás QwQ)és volt egy olyan nagy mázlim hogy megtaláltam facebookon.Bejelöltem vagy 2 hete de nem jelölt vissza és azt se tudja hogy létezem, de én nem tudok lemondani róla.Őszintén szólva szerintem egész szép arcom van és az alakom is jó,és rendkívül nagy önbizalommal rendelkezem.Szóval tudom hogy nem ismerem meg semmi de én ilyen vagyok és kész nem tudom csak úgy elengedni.Szóval szerintetek mit kéne tennem(azon kívül hogy hagyom a francba)??

15/L

2014. jan. 10. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Süssél dementoros hurkát, mert azt szeretem.
2014. jan. 10. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szólítsd meg vagy üsd le egy bunkósbottal és vidd a barlangodba.
2014. jan. 10. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Kockázatass:)
2014. jan. 10. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Imádom az ilyen kommenteket köszönöm szépen főleg az utolsónak és lenne egy kérdésem:hogy kockáztassak?? :DD
2014. jan. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!