Megtetszett egy nő elég komolyan nyomulni kezdtem rá bókolgattam meg minden de le sem szart. Gondoltam nem nyomulok tovább biztos nem akar semmit de mióta olyan nem nyomulok azóta ő próbál szóba elegyedni velem most akkor mi is van?
Felkeltetted az érdeklődését. Eddig nem érdekelte, de amint megszűnt, elkezdett neki hiányozni a rajongásod :)
Ne akard megérteni, csak beszélgess vele :)
Használd ezt a taktikát sokszor és akkor rájössz, hogy érdekled e az adott személyt ! :D
Tehát először nyomulsz egy kcisit utána nagyon visszaveszel. Ha keres akkor már felkeltetted az érdeklődését..
Kb. a nők 90%-a ilyen szerintem, tehát amíg keresed addig természetesnek veszi de ha nem keresed akkor elkezd hiányozni neki (kivéve ha van aki pótol téged, tehát körül van rajongva) a figyelem. Érdekes dolog mindenesetre de én is tapasztaltam már :D A lényeg, hogy legyél türelmes.
valóban eddig minden nap kerestem a társaságát de most pár napig nem votlam és még ő mondta hogy hiányolt
na akkor most pár napig megint nem keresem
Azért ésszel kell ezzel az ingázással is bánni, mert ha eljut 1 olyan pontra, hogy nem éri meg a fáradtságot, akkor ő se fog keresni többet.
Valszeg bejössz neki, viszont hiú és ego-hiányos mint kb minden nő a bolygón, ergo persze hogy tetszik neki hogy ha rajonganak érte...
Keresd meg te őt, örülni fog neki. :) Meg lehet, hogy nagyon nőnek érzi magát, így elvárja azt, hogy te kezdeményezz. :)
Én már csak tudom. :P
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!