Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megtetszett egy nő elég...

Megtetszett egy nő elég komolyan nyomulni kezdtem rá bókolgattam meg minden de le sem szart. Gondoltam nem nyomulok tovább biztos nem akar semmit de mióta olyan nem nyomulok azóta ő próbál szóba elegyedni velem most akkor mi is van?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Felkeltetted az érdeklődését. Eddig nem érdekelte, de amint megszűnt, elkezdett neki hiányozni a rajongásod :)

Ne akard megérteni, csak beszélgess vele :)

2014. jan. 19. 11:12
 2/11 anonim ***** válasza:
A nők agyműködése a mai tudományos világ egyik sötét rejtélye.
2014. jan. 19. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Húzd meg a csajt!
2014. jan. 19. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:
A nőknek imponáló, ha nem lógnak rajtuk. Valoszinu, erdekelted korabban is, de tulzasba vitted. Visszavettel, es megijedt, hogy nem kell mar igy biztos neked, igy o kezd teperni.
2014. jan. 19. 11:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Használd ezt a taktikát sokszor és akkor rájössz, hogy érdekled e az adott személyt ! :D

Tehát először nyomulsz egy kcisit utána nagyon visszaveszel. Ha keres akkor már felkeltetted az érdeklődését..

Kb. a nők 90%-a ilyen szerintem, tehát amíg keresed addig természetesnek veszi de ha nem keresed akkor elkezd hiányozni neki (kivéve ha van aki pótol téged, tehát körül van rajongva) a figyelem. Érdekes dolog mindenesetre de én is tapasztaltam már :D A lényeg, hogy legyél türelmes.

2014. jan. 19. 11:19
 6/11 A kérdező kommentje:

valóban eddig minden nap kerestem a társaságát de most pár napig nem votlam és még ő mondta hogy hiányolt

na akkor most pár napig megint nem keresem

2014. jan. 19. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért ésszel kell ezzel az ingázással is bánni, mert ha eljut 1 olyan pontra, hogy nem éri meg a fáradtságot, akkor ő se fog keresni többet.

Valszeg bejössz neki, viszont hiú és ego-hiányos mint kb minden nő a bolygón, ergo persze hogy tetszik neki hogy ha rajonganak érte...

2014. jan. 19. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
hmm érdekes akkor most hogyan tovább?
2014. jan. 19. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Keresd meg te őt, örülni fog neki. :) Meg lehet, hogy nagyon nőnek érzi magát, így elvárja azt, hogy te kezdeményezz. :)

Én már csak tudom. :P

17/l

2014. jan. 19. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
hát velem még nem történt ilyen :(
2014. máj. 31. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!