Bened kérdése:
Akar tőlem valamit? Most jöttem egy új iskolába és egy lány elkezdett rám írni.
Figyelt kérdés
Jókat beszélgettünk,amikor kijelentette hogy jár valakivel. A pasija dobta és még egy képet is megosztott róla. Mindenki róla beszélt a suliban,teljesen ki volt. Tegnap írtam, hogy én is csináltam már hülyeséget és azt írta, hogy én értem meg őt egyedül. Szerintetek kezdeményezzek vagy nem akar semmit?2014. jan. 18. 16:09
1/2 WheneverYouWant válasza:
Menjél rá keményen.-...
2/2 anonim válasza:
Olyan vicces, hogy nem élőben beszélgetnek, hanem az interneten. 5 év múlva majd a szerelmesek is ülnek egymás mellett, de nem beszélgetnek, hanem hülye közösségi oldalakon írnak egymásnak mobiltelefonról. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!