Lányok, hogy vélekedtek a csúnyább fiukról?
Mennyi esélye van ismerkedésnél egy nem igazán jóképű fiunak,ezt arra is értem hogy adtok-e legalább egy annyi lehetőséget hogy meghallgassátok mit szeretni veletek közölni?
16/F
Magasított cipő is létezik, amivel akár 7-8 centivel magasabb lehetsz, illetve megfelelő öltözködéssel és átlag feletti testtel lehet valamennyire kompenzálni.
A másfél milla meg összejöhet egy évnyi külföldi mosogatással/árufeltöltéssel, ha neked megér ennyit az ábrázatod.:D
Figyi.
Ne parázzál 16 éves vagy :)
20-25 éves korodra válogathatsz a nők közül , szóval ne lógasd az orrod hanem legyél magabiztos , ne arra koncentrálj , hogy a kortárs kapcsolatoknak megfelelj (tudom nehéz meg minden azért haverjaid legyenek!!!!!)
16 évesen előtted még az élet kb , ne keseregj azon munkálkodj , hogy később jobb legyen a helyzeted :)
Hosszú távon a belső a lényeg, de viszont egy olyan pasival aki egyáltalán nem az esetem, nem vonzódok hozzá egy cseppet sem, nem ismerkednék kapcsolat céljából.
Haverkodni viszont ha van közös témánk, oké.
A pattanásokkal szerintem menj el kozmetikushoz, vagy valamit tegyél ellenük ha sok van.
Volt általános iskolában egy fiú osztálytársam akinek tele volt velük az arca, nem kezelte egyáltalán, és évekre rá nagyon heges, ronda lett az arcbőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!