Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hogy vélekedtek a...

Lányok, hogy vélekedtek a csúnyább fiukról?

Figyelt kérdés

Mennyi esélye van ismerkedésnél egy nem igazán jóképű fiunak,ezt arra is értem hogy adtok-e legalább egy annyi lehetőséget hogy meghallgassátok mit szeretni veletek közölni?

16/F

2014. febr. 8. 12:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én csak a magam példáját tudom leírni, de én rendkívül ocsmány kinézettel rendelkezem. De ilyen külsővel lehetetlen akár csak lányok közelébe férkőzni, mert tőlem pl. minden nőnemű lény undorodik. Szóval, ha valóban ronda vagy, készülj fel, hogy sosem lehetsz boldog.
2014. febr. 8. 16:43
 22/31 A kérdező kommentje:
nem vagyok az,de akkor te beszoptad,sajnálom
2014. febr. 8. 16:47
 23/31 anonim ***** válasza:
Vagy marad a plasztikai sebész. :D Bár én kb. évente talán 1-2 olyan csúnya embert látok, akin már tényleg csak az segíthetne, a többiek csak igénytelenek.
2014. febr. 8. 17:15
 24/31 anonim ***** válasza:
Egyszer utánanéztem, és kb. 1,5 millióba kerülne, h normális arcot csináltassak magamnak. Ráadásul az én "magasságommal" nagyon jóképűnek kell lenni, h labdába rúghasson az ember a nőknél, azt pedig plasztikai műtéttel se biztos, h el lehet érni.
2014. febr. 9. 11:09
 25/31 anonim ***** válasza:

Magasított cipő is létezik, amivel akár 7-8 centivel magasabb lehetsz, illetve megfelelő öltözködéssel és átlag feletti testtel lehet valamennyire kompenzálni.

A másfél milla meg összejöhet egy évnyi külföldi mosogatással/árufeltöltéssel, ha neked megér ennyit az ábrázatod.:D

2014. febr. 9. 16:02
 26/31 anonim válasza:

Figyi.

Ne parázzál 16 éves vagy :)

20-25 éves korodra válogathatsz a nők közül , szóval ne lógasd az orrod hanem legyél magabiztos , ne arra koncentrálj , hogy a kortárs kapcsolatoknak megfelelj (tudom nehéz meg minden azért haverjaid legyenek!!!!!)

16 évesen előtted még az élet kb , ne keseregj azon munkálkodj , hogy később jobb legyen a helyzeted :)

2014. febr. 9. 21:33
 27/31 anonim válasza:
Nekem volt olyan ismerôsöm aki kövér volt, és kissé pattanásos is, De ô elment kondiba 2év múlva meg se ismertem. Ez csak pêlda akart lenni.
2014. febr. 10. 00:24
 28/31 anonim válasza:
nem a külső számít hanem a belső :) am alap h meghallgatnám :) ha jo fej a srác nincs vele bajom :)
2014. febr. 12. 21:06
 29/31 A kérdező kommentje:
köszi a választ,nagyok kedves vagy :),csak az a baj hogy nem minden lány így áll hozzá
2014. febr. 12. 21:08
 30/31 anonim ***** válasza:

Hosszú távon a belső a lényeg, de viszont egy olyan pasival aki egyáltalán nem az esetem, nem vonzódok hozzá egy cseppet sem, nem ismerkednék kapcsolat céljából.

Haverkodni viszont ha van közös témánk, oké.

A pattanásokkal szerintem menj el kozmetikushoz, vagy valamit tegyél ellenük ha sok van.

Volt általános iskolában egy fiú osztálytársam akinek tele volt velük az arca, nem kezelte egyáltalán, és évekre rá nagyon heges, ronda lett az arcbőre.

2014. febr. 12. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!