Lányok, hogy vélekedtek a csúnyább fiukról?
Mennyi esélye van ismerkedésnél egy nem igazán jóképű fiunak,ezt arra is értem hogy adtok-e legalább egy annyi lehetőséget hogy meghallgassátok mit szeretni veletek közölni?
16/F
"Bármelyik férfi képes a képzeletbeli 10-es skálán legalább egy 7-es szintre eljutni, azaz átlag feletti külsővel rendelkezni."
Ha komolyan így gondolod, akkor nem láttál még engem.
"Ami már szinte bármelyik nőhöz elég"
Jó vicc!
"Ha komolyan így gondolod, akkor nem láttál még engem."
Mutass képet. Mi a jó vicc? Hogy átlag feletti külsővel, stílussal és tökösséggel simán felszedhetsz jó nőket, ha elég sokat megszólítasz és kiszűröd azokat, akik épp elérhetőek? (vagyis azokat, akik pl. nincsenek kapcsolatban, épp nem a pasigyűlölő korszakukat élik, nem leszbikusak, nem vallási fanatikusok, nem 2 napja szakítottak és most nem akarnak senkit stb.)
Képet nem mutatok, mert volt már, h visszaéltek vele, de ha egy férfi alacsony, és még az arca is csúnya, akkor nem tud olyat csinálni, amitől akár egy lánynak is kellene. Én annyit tudtam elérni, h nem röhögtek ki meg szóltak be rendszeresen az utcán a külsőm miatt, de most már ez se megy.
Ha csak simán átlag feletti a külsőd, az max az átlagos csajoknak elég. A normális és/vagy szép csajok nem adják 10/10-es pasinál alább, mert válogathatnak kedvükre. De a csúnya lányoknak is minimum átlagos pasi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!