Lányok, hogy vélekedtek a csúnyább fiukról?
Mennyi esélye van ismerkedésnél egy nem igazán jóképű fiunak,ezt arra is értem hogy adtok-e legalább egy annyi lehetőséget hogy meghallgassátok mit szeretni veletek közölni?
16/F
Én úgy vagyok vele, hogy mindenkinek adok esélyt, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy csúnyább fiú nem indul hátránnyal.
Ugyanakkor ez nagyon relatív dolog, mindenkinek más az ízlése.
"Ez lesz a sorsod, örökös önbizalomerősítő, aki sose kapja meg a csajt."
Egyetértek, mindaddig, amíg nem hozod ki a külsődből a maximumot. Bármelyik férfi képes a képzeletbeli 10-es skálán legalább egy 7-es szintre eljutni, azaz átlag feletti külsővel rendelkezni. Ami már szinte bármelyik nőhöz elég (ha emellett az öltözködési stílusod és a tökösséged - mennyire mersz odamenni csajokhoz - is átlag feletti).
Szóval bele kell tenni a munkát keményen, és akkor nem leszel csúnya. Vagy átlagosnál kicsit csúnyább csajokhoz menj oda, lehetőleg ismerősi körben, és akkor majd nem számít annyira a külső. Én inkább az első opcióra szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!