Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csúnyább fiú vagyok de romanti...

Csúnyább fiú vagyok de romantikus lányok van akinek bejönnék szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
ezeket a "csúnya vagyok" kérdéseket 1 ember teszi fel, több néven? vagy mi ez a sok ehhez hasonló kérdés itt a gyk-n?
2013. okt. 29. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
én először írtam ki és akit érdekel írjon privit
2013. okt. 29. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha csúnya vagy semmi esélyed párt szerezni. A tulajdonságaid csak akkor számítanak, ha legalább átlagos vagy. Ha csúnya, akkor belsőleg akár tökéletes is lehetsz, úgy sem kellesz majd egy lánynak sem.
2013. okt. 29. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
3as hogy te milyen ember szomorító vagy.Egyébként kérdező lehet nem is vagy csúnya,szerintem átlagos vagy.És a romantikáról annyit h sok lány szereti.:)
2013. okt. 29. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem a romantika nagyon jólesne lánnyal és utsó nem láttál még :D
2013. okt. 29. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
"És a romantikáról annyit h sok lány szereti.:)" Persze a jóképű fiúkkal/férfiakkal. Csúnyák ne is álmodjanak arról,hogy egy lány romantikázni fog velük. Ez örök érvényű igazság sajnos.
2013. okt. 29. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:

szép lányt nem fogsz találni aki elfogadja a csúfságodat és azt, hogy romantikus vagy.

tudod a mai lányoknak az kell, hogy dominánsak legyenek velük, meg, hogy jól megrakják őket, jó keményen.

a te kategóriád a művész lelkek...keress ilyen lányt aki művészlélek..azok általában "normálisak" szerintem.

üdv 1 csúnya, undorító, hányingert keltő, rút dög, 21 éves fiú!

2013. okt. 29. 20:46
 8/8 A kérdező kommentje:
bocs maradok a ku*rváknál akkor hisz a világ kur*vákból áll itt a többség szerint :D
2013. okt. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!